Cześć,
pisze sobie dziennik po to aby zapisywać swoje pierdoły i to co ostatnio robiłem i swoje progresy i tak dalej... Co do tego jak by ktoś czytał to 18 lat, 184 cm obecnie 83,4 kg. Param się tym pięknym sportem od wakacji 2013 a wiem o co w tym chodzi od 2014. Ogólny tryb życia to siedzenie przed komputerem cały dzień, w szkole z 8 godzin (informatyk) i w domu z 6 jeszcze i czasem jakaś siłownia czy też mordobicie na macie. Stosuję dietę "IF", "Flexible Diet" Lingainse" i inne połączenia tych wynalazków. Mam dwa albo jedno okno żywieniowe i wcinam czysto (prawie), jak mam ochotę i zjem całe ptasie i jakiegoś większego płaczu z tego nie robię, wręcz wcale. Co do budowy i predyspozycji to typowy endo grubas i genu do niczego nie mam
Obecny cel to redukować do wakacji jakoś i w lipcu/sierpniu jakiś riversik czy inne wynalazki. Obecne wymiary i obwody to:
Waga: 83,4 (25.01.2015)
Klata 100
Biodra 82
Talia 73
Udo 57
Jakiegoś celu sobie nie wyznaczam redukuje ile dam rady. Jedynym planem jest to aby jak najmniejszym kosztem redukować i jak najmniej się narobić. Obecnie redukcja 3 tydzień.
Obecna forma tak wygląda
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownik majoreek edytował ten post Ponad rok temu