Witam trenuje już od roku, ale bez żadnych odżywek. Zastanawiałem się nad białkiem i jakimiś witaminami tylko nie wiem od jakich zacząć co polecacie na początek? firmę i gdzie coś takiego kupić bo na allegro się boję.
od czego zacząć
Napisano Ponad rok temu
Witaminy jak najbardziej. Zadam proste pytanie masz dietę?
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Szczerze mówiąc zmieniłem nawyki żywieniowe, ale nie zagłębiałem się w to na tyle aby liczyć kalorie. Ważyłem jakieś 70 kg i pokazał mi sie brzuszek więc zacząłem biegać trenować. Nie chodzę na siłownie ale mam hantle 20kg, drążek i trochę wyobraźni więc mój wygląd się zmienił. obecnie ważę 76kg jem więcej warzyw białka poprostu zdrowiej. Ale wydaje mi się to trochę mało. z jednej strony mam trochę jeszcze tłuszczu na brzuchu więc chcę się go pozbyć a z drugiej strony chciałbym jeszcze odrobinę przybrać na masie i potem to rzeźbić tylko ciężko mi to troche ogarnąć.
Napisano Ponad rok temu
Szczerze mówiąc zmieniłem nawyki żywieniowe, ale nie zagłębiałem się w to na tyle aby liczyć kalorie. Ważyłem jakieś 70 kg i pokazał mi sie brzuszek więc zacząłem biegać trenować. Nie chodzę na siłownie ale mam hantle 20kg, drążek i trochę wyobraźni więc mój wygląd się zmienił. obecnie ważę 76kg jem więcej warzyw białka poprostu zdrowiej. Ale wydaje mi się to trochę mało. z jednej strony mam trochę jeszcze tłuszczu na brzuchu więc chcę się go pozbyć a z drugiej strony chciałbym jeszcze odrobinę przybrać na masie i potem to rzeźbić tylko ciężko mi to troche ogarnąć.
i oczywiście jakie witaminy i jakiej firmy itd.
Napisano Ponad rok temu
UUUU porażka poczytałem tu trochę i widzę, że wszystko robiłem nie tak,ale kilka wskazówek trochę mnie naprowadziło.
Napisano Ponad rok temu
Popierrwsze dieta, a podrugie plan treningówy. a nie wszystko na pałe.
Napisano Ponad rok temu
No to skoro już coś na ten temat wiesz to ułóż dietę dobierz plan a my poprawimy.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Witam zrobiłem plan tylko nie wiem gdzie go wpisać tutaj czy w innym miejscu???
Zaznaczę że mam ograniczony nawet bardzo dostęp do sprzętu jak wyżej wspomniałem.
Ale postarałem się to trochę ogarnąć.