Taki Pudzianowski bylby niezly! ale glupie by to bylo ze hej...
Pudzianowski trenuje Kyokushin i Boks, Sapp nawet porzadnie boksowac nie umie. Fajny jest filmik jak Bas Rutten go uczy ze musi cofac reke bo ianczej z prostego nic nie wychodzi.
M.
Napisano Ponad rok temu
Taki Pudzianowski bylby niezly! ale glupie by to bylo ze hej...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pobil hosta? chyba nie mowisz o tej walce w ktorej przy duzej przewadze hosta sedzia nie wiedziec czemu przerywa walke tylko dlatego ze host znalz? sie w narozniku i dosta? pare razy nawet nie padajac na dechy...
Napisano Ponad rok temu
to niezle jaja na tym filmiku musza byc... a ten Sapp to jak sie zachowuje w"cywilu" bo wyraz twarzy ma dosc "zwierzecy"? potrafi jakas mysl wykrzesac?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale bede obstawal przy swoim twierdzac ze Sapp to zle zjawisko dla K1
Napisano Ponad rok temu
Nie chce tu obstawac za Sappem (ja osobiscie nie lubie jego walk) ale nie uwazam zeby to bylo bardzo zle zjawisko. Chodzi mi o to ze tego typu gwiazda jaka jest Sapp powoduje wzrost popularnosci K-1 i MMA a co za tym idzie chec transmitowania tego przez stacje telewizyjne. Wiec jesli chcemy aby turnieje MMA byly transmitowane przez np. Eurosport to szol mast gol on!
Napisano Ponad rok temu
to niezle jaja na tym filmiku musza byc... a ten Sapp to jak sie zachowuje w"cywilu" bo wyraz twarzy ma dosc "zwierzecy"? potrafi jakas mysl wykrzesac?
z tego co wiem Sapp posiada wyzsze wykszalcenie.
Napisano Ponad rok temu
jezeli twardoglowi potwierdza to odpowiednimi tabelkami to pewnie masz racje!
Nie chce tu obstawac za Sappem (ja osobiscie nie lubie jego walk) ale nie uwazam zeby to bylo bardzo zle zjawisko. Chodzi mi o to ze tego typu gwiazda jaka jest Sapp powoduje wzrost popularnosci K-1 i MMA a co za tym idzie chec transmitowania tego przez stacje telewizyjne. Wiec jesli chcemy aby turnieje MMA byly transmitowane przez np. Eurosport to szol mast gol on!
Napisano Ponad rok temu
WARGIM to swietnie skomentowal... w co drugim hamerykanskim filmie o sportowcach jest ta sytuacja: bezmozgowiec z talentem spotrowym przeslizguje sie z roku na rok...
smutne!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
WARGIM to swietnie skomentowal... w co drugim hamerykanskim filmie o sportowcach jest ta sytuacja: bezmozgowiec z talentem spotrowym przeslizguje sie z roku na rok...
smutne!
wprawdzie amerykanie to w wie˛kszos´ci naród debili przyjz˙yj sie np widowni programów Jerrego Springera lub prezydentowi tego pan´stwa
ale to nie oznacza z˙e kaz˙dy amerykanin jest g?upi
poza tym w polsce durni tez˙ nie brakuje
nie moz˙esz z góry zak?adac´ z˙e sapp nie jest inteligentny to z˙e ktos´ jest wielki i silny i wyg?upia sie˛ przed kamerami dla kasy nie oznacza z˙e jest g?upi
a z 2 strony nawet jes´li sapp jest g?upi to co ma na to poradzic´ cz?owiek nie ma wielkiego wp?ywu na swoja˛ intelige˛cje wie˛c trzeba razej pogratulowac´ mu z˙e mimo z˙e niejest ma˛dry zdo?a? osia˛gna˛c´ toco osia˛gno?
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu