moze ktos powie,jakies treningi na plecy robic ,chodzi mi dokładnie o ilość serii ,pow ,odpoczynek pomiedzy seriami ... ? do cwiczen mam sztange ,hantelki... na siłownie raczej niemoge isc bardzo bym prosił o to. 1 rok stażu 185cm ,85kg wagi 14 lat ,bardzo dobrze umiesniony aa i niewazne ile ten trening bedzie trwał
Trening pleców
Napisano Ponad rok temu
14 lat? to jakby 1 gimnazjum?
na razie sobie odpuść ciężary i trenuj ciężarem własnego ciała np na drążku
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
2 gimnazjum * ale ja niemoge właśnie chcem trenować profesjonalnie a tak jak juz biore 125 kg na klate to mi sie wydaje ze moge juz tak robic bardzo dobre treningi :3 ps. robie drążek ,i nie biore sterydów
moze mam zle podejscie ale chcem no niedam rady tak bez treningu a jeszcze jakbym profesjonalnie robil to wgl byloby wspaniale
Napisano Ponad rok temu
jeśli chcesz zeby tobie pomóc to nie wciskaj nam kitu
TKWM
Napisano Ponad rok temu
wiem ze ciezko uwierzyc ,no naprawde jeszcze pcham kula i wgl 14,17 m (5kg) bez trudno uwierzyc ale mam ogromną motyacje ma takie treningi ze dziekuje bogu jak koncze je ,ale ja to kocham uwielbiam poprostu ... nie robie sobie jaj bo po co ?
genetyka taka dobra ? czy jak te wszytkie max serie ze sztanga typu z podrzutem no uwielbiam takie treningi ...
Napisano Ponad rok temu
ahhh poco mialbym was okłamywać kurde no serioo jak sie ma treningi na hard poziomie 4 godziny to wiecie... mogłbym to robic przez całe dnie ... no trudno niedziwie wam sie nawet mnie niewiedzieliscie trudno uwierzyc rozumiem
Napisano Ponad rok temu
4 godziny trening?
wspominales o podrzutach ? jakieś konkretny sport uprawiasz oprócz siłowni? trenujesz podrzuty pod kogos okiem?
TKWM
Napisano Ponad rok temu
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
no na siłowni niemoge byc tak dlugo ile chcem pcham kulą jeszcze i mam kazdego dnia 1 godzine trening po okiem trenera ale tylko 30min podrzuty i 30 min technika doślizgu a u siebie mam czasu duzo i tylko sztange i hantle i razem 70kg obciązenia
Napisano Ponad rok temu
jaki trening silowy do tej pory wykonywales?
w sensie jaki byl rozklad trenigów i jakie cwiczenia
TKWM
Napisano Ponad rok temu
kurcze pokazałbym cały ale w mojej szatni w gimnazjum go trzymam ,ale robie podrzuty,wypady ze sztanga ,przysiad i wybicie sztangi z karku i z klatki piersiowej raz tu raz tu ... duzooo ławki skosnej robilem z duzym ciezarem ... wybicia dorozkroku no duzo tego było
a i jeszcze sie spytam czy do wyciskania duzych ciezarów potrzebne sa tylko łapy ? czy jak to ?
Napisano Ponad rok temu
ale w domu też cwiczysz typowo silowo czy tylko w szkole?
TKWM
Napisano Ponad rok temu
tylko w szkole i na wf tez
niewiem własnie mi niezalezy na takiej sile ale jakos od tej ciezkiej pracy rosnie
Napisano Ponad rok temu
zalezy od dnia znaczy no w domu mam namysli w garazu a tak to wyglada ze sie niezam na budowaniu masy miesniowej i jak robie np plecy to robie tyle ile dam rady i sie na maxa pompuje te wiosłowanie i wgl ... i sie własnie pytam czy dobrze i jak mam robic te czwiczenia a tak temat zmienił sie na siłe
Napisano Ponad rok temu
podstawy treningów pleców to
podciagania
wioslowania
martwy ciag
TKWM
Napisano Ponad rok temu
wiem ze ciezko uwierzyc ,no naprawde jeszcze pcham kula i wgl 14,17 m (5kg) bez trudno uwierzyc ale mam ogromną motyacje ma takie treningi ze dziekuje bogu jak koncze je ,ale ja to kocham uwielbiam poprostu ... nie robie sobie jaj bo po co ?
genetyka taka dobra ? czy jak te wszytkie max serie ze sztanga typu z podrzutem no uwielbiam takie treningi ...
Dawaj fotę albo to co pisałeś to zwykły trolling.