Witam. Zdecydowałem się na nowy cykl jak wyżej. Posiadam 37 tescia i 20 winka. Chce sie zapytac czy to jest Dobre rozwiazanie zeby go wziasc 1-10 tesciu E2d c 6-11 winko. E2d Dotychczas nie bralem dwoch roznych substancji i pytanie czy moge walic w jedno udo tescia w drugie winko? A powiedzcie mi jeszcze jeśli chodzi o odblok ile tabletek clomidu i hcg kupić i jak go potem brać? Dalbym w ostatnim tyg propa 5000j podzielonych na dwa razy poniedzialek i czwartek i to samo w tym tyg kiedy mam wino,a clom 2-3dni po ostatnim winie 3dni po 100 i ze 3tyg po 50. Macie może jakieś dobre plany treningowe pod taki cykl? Do tej robiłem od 15 do 25 powtórzen i przerwa między ćwiczeniem 45s. Zależy mi właśnie na czystej masie mięśniowej.
Brałem juz na pierwszy cykl 10 tesica 100 mg enathan/ Drugi tesciu prop 100 mg 10 zastrzykow+ winko w tabletkach 100 tabletek/ trzeci 20 tescia 250 mg + 100 metki.
1. WIEK: 23
2. WAGA: 86
3. WZROST: 181
4. WYMIARY:
-biceps: 37
-klatka: 110
-udo: 63
-talia: 86
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 5 lat z przerwami
6. TRENING: 6x w tygodniu
7. CEL CYKLU: Masa mięsniowa.
Dieta Mam prawie dopracowana ale nie chce podawac bo musze ja jeszcze raz dokladnie przeliczyc ale bedzie dopiete wszystko na ostatni guzik. Prosil bym tylko o odpowiedz na moje pytania ktore napisalem wyzej.
Użytkownik Krzemien edytował ten post Ponad rok temu