Cykl Testosteron 100mg + Stanazolol
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisales ze staz masz 5 lat z przerwami? 3 cykle? I dalej nie wiesz co I jak. Ogarnij podstawy I dopiero bierz sie za doping bo na dluzsza mete to sobie krzywde zrobisz I popierdolisz gospodarke hormonalna. Wiosna sie zbliza.......
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
słuchajcie mam pytanie poniewaz zrobilem sobie dzisiaj rano pierwszy zastrzyk testa. Problem jest w tym ze bardzo boli mnie noga, nie mam zadnego guza ani siniaka. Ale moj koleszka z ktorym cwicze i jedzie ze mna na tym samym cyklu jest juz po 3 zastrzykach. wszystkie 3 sa bardzo bolesne i chodzic nie moze. Zrobily mu sie nawet troszeczke takie guzki, troche moze spuchniete w tym miejscu co robil. Bralismy razem enathan wczesniej i bylo git. Czy to jest normalnie po propionacie? Jeszcze jak wkladalem igle przechodzily mnie jak by prady nerwowe az mi troszeczke noga skakala. Prosze o szybka odp. dodam tylko ze ona ma nawet innej firmy tescia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeden testo rapid a drugi proma med. Uzywam igly 0.5 25mm. Mam 15% Bf i pratkycznie sam miesien na nogach i wydaje mi sie ze ta dlugosc jest odpowiednia. Mam racje ?
Użytkownik Krzemien edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Biora mała ampułkę w rece i pocieram zeby ja troche rozgrzac. Nastepnie masuje noge w tym miejscu w ktorym bede robil. Pobieram towar, 0.8 przecieram woda utleniona miejsce, napinam miesien patrze w ktorym miejscu wbic. Oczywiscie jak wbijam miesien mam rozluzniony. No i delikatnie bardzo powoli wkladam igle i bardzo powoli wstrzykuje. Jak wszystko wleci odczekuje z 10 s. wyciagam igle i trzymam wacikiem z woda utleniona. No i tyle. Uwazasz ze 0.7 bedzie odpowiednia ? czy 0.6 tez bedzie git ? a dlugosc 25 jest git ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ok jutro sprobuje i zobacze czy bedzie lepiej. Dzieki bardzo za pomoc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie zapomnij o aspiracji. Czym igła cieńsza tym lepiej. 0,5 też dobra, tylko ta z długością 2.5cm.
Napisano Ponad rok temu
Krzemien pierwszy raz ten towar widze. Wiec sie nie wypowiem.
Napisano Ponad rok temu
No właśnie ku*** powiem Ci ze ciezko nawet w necie go znaleźć. O jezu. Ten cykl to jakaś masakra.
Napisano Ponad rok temu
Bij w pośladki, łatwiej jest. Propy z reguły bolą.
Napisano Ponad rok temu