Fotki i Linki
Napisano Ponad rok temu
Napewno na forum są typowi stójkowicze, którym może się przydać taka przykładowa rozpiska z priorytetem na dynamiczną siłę.
Jednak w obwodzie brakuje mi ćwiczeń na dynamiczne kopnięcia, kolana. Link powyżej dotyczy głównie samego boksu. Może ma ktoś w głowie albo na papierze przykładowe ćwiczenia tego typu? Teraz ostatni gwizdek przed zawodami aby móc potrenować dynamiczny powerr.., ktoś pomoże? :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"Boys aren't allowed to eat meat", ale w sumie nie wyglądają na wychudzonych
Napisano Ponad rok temu
zboza tuczaOt, ciekawostka taka:
"Boys aren't allowed to eat meat", ale w sumie nie wyglądają na wychudzonych
Napisano Ponad rok temu
nie musi byc drugim fedorem, ale ma 240 w martwym, robi salta, a do tego potrafi obalic i zalozyc dzwignie.coś jego umiejętnosći walki do mnie nie przemawiają.
moim idealem jest wlasnie polaczenie mma+parkour+strongman. gosc jest dosc blisko.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a do mnie nie przemawiaja te zdjecia na poczatku prezacego sie typa z opuszczonymi gaciami :roll:coś jego umiejętnosći walki do mnie nie przemawiają.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tzn co, nie moze robic jednego i drugiego? nikt nie mowi, ze jest zawodnikiem mma.wkur*%a mnie że ludzie mieszają sztukę trikz czy jak to się tam zwie z osobami trenującymi SW to tak samo jak stereotyp ze jak jakiś koleś jest napakowany to na bank umie walczyć (posiada jakieś umiejętności w stójce bądź parterze), rzygać mi się chcę , co z tego że lata fruwa jak jego garda jest tak marna że można uważać że nie istnieje , a co do parteru i "obaleń" :roll:
gdzie ty na tym filmiku widziales garde w ogole? obalenie byly dwa, i juz wszystko wiesz? lol.
dzizas, wyluzujcie, napisalem tylko, ze jest zajebiscie sprawny i fajnie, ze przy okazji robi mma. mma to jakies 20s w tym filmiku, wiec widac, ze nie jest to jego priorytet, jesli w ogole tak naprawde trenuje.
Napisano Ponad rok temu
a na powaznie sylweta dobra