Fotki i Linki
Napisano Ponad rok temu
przeanalizowałem jego styl i braki i po prostu to tylko akrobatyk,a nie zawodnik SW...
Napisano Ponad rok temu
mi się nie chciało tłumaczyć bo pełnego kubka nie da się jeszcze bardziej napełnić
Napisano Ponad rok temu
Mniej więcej to powiedział novo w swoim poście.po prostu to tylko akrobatyk,a nie zawodnik SW...
Napisano Ponad rok temu
bo pełnego kubka nie da się jeszcze bardziej napełnić
to zalezy z czego kubek jest zrobiony i jakiej cieczy nalejemy
Napisano Ponad rok temu
Więc może najpierw popracujcie sami nad swoimi umiejętnościami, a dopiero później bierzcie się za krytykę kogoś po kim widać, że wiele wysiłku włożył w to co robi i jestem prawie przekonany, że więcej niż nie jeden z Was wielkich specjalistów.
Napisano Ponad rok temu
Kurwa jacy Wy zawistni jesteście, do oceniania każdy pierwszy się wyrywa, same alfy i omegi szkoda, że chyba tylko we własnym mniemaniu, bo nie wydaje mi się żeby znakomita większość z Was (wyjątki oczywiście są, ale oni raczej doceniają czyjś wysiłek) odniosła jakiś większy sukces w zakresie sztuk walk czy ogólnie sportu.
Więc może najpierw popracujcie sami nad swoimi umiejętnościami, a dopiero później bierzcie się za krytykę kogoś po kim widać, że wiele wysiłku włożył w to co robi i jestem prawie przekonany, że więcej niż nie jeden z Was wielkich specjalistów.
Wreszcie jakiś głos rozsądku.
Napisano Ponad rok temu
to bym chcial umiec:
Napisano Ponad rok temu
same jakies nuden filmiki wrzucacie.... doslownie nic co chcialbym umiec robic....
to bym chcial umiec:
Nudny filmik to Ty dopiero wstawiłeś;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
same jakies nuden filmiki wrzucacie.... doslownie nic co chcialbym umiec robic....
to bym chcial umiec:
dla mnie podnoszenie wielkich sztang jest nudne.... obejrzales chociaz? umiesz tak zrobic?
Napisano Ponad rok temu
um.. obejrzales ostatni filmik ktory wkleilem? bo nie wiem jak ty, ale ja bym wolal tak fikac, jak cheetach np, niz miotac kettlami, co jest bardzo proste, sam potrafie zmieniac rece w locie z klepnieciem etcsame jakies nuden filmiki wrzucacie.... doslownie nic co chcialbym umiec robic....
to bym chcial umiec:
dla mnie podnoszenie wielkich sztang jest nudne.... obejrzales chociaz? umiesz tak zrobic?
Napisano Ponad rok temu
Tak,obejrzałem,nie komentuję coś czego nie widziałem.
Odnośnie Twego drugiego pytania czy "tak" umiem?
Nie,i nie zamierzam w najbliższej przyszłości próbować swych sił z "kettlami".
Również nie umiem takich ćwiczeń gimnastycznych i siłowych jak ten gościu z filmiku od Novocaine,ale on mi przynajmniej imponuje swoja sprawnością.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sprawny i silny koleszka nie ma co. Ciekawe ile ma wzrostu i jaką ma wagę, ze przy takim umięśnieniu tak sobie fika. Rzeźba kozacka 8) Chciałbym tylko sprawdzić jak długo by wytrzymał przy np. moim "utwardzaniu" (tak jak to prezentuje przy ok. 2:10) :wink:
i think i just came
Napisano Ponad rok temu
wg mnie koles jest zajebisty i basta.
Itosu
Napisano Ponad rok temu
no to mi szczeka opadla, myslalem w pierwszej chwili ze jakis cep wywali orla na ryj, a tu 8Oco do akrobatów z żelaznymi brzuchami:
Napisano Ponad rok temu
Odnośnie Twego drugiego pytania czy "tak" umiem?
Nie,i nie zamierzam w najbliższej przyszłości próbować swych sił z "kettlami".
Również nie umiem takich ćwiczeń gimnastycznych i siłowych jak ten gościu z filmiku od Novocaine,ale on mi przynajmniej imponuje swoja sprawnością.
jakbys sprobowal to bys wiedzial ze to wcale nie takie latwe i o ile gimnastyk teraz jest zajebisty to ja znam paru co maja 40 lat i sorry porozpierniczane stawy. reumatyzm tychze, bole wstajac rano....l nie chcialbym.... za to kettle naprawde sie przydaja szczegolnie do sztuk walki