kondycha na dywanie :)
Napisano Ponad rok temu
Macie jakies ciekawe zestawy do budowy kondychy w domu? Jakies hardcoreowe interwaly ktore mozna zrobic w domu na dywanie??
Napisano Ponad rok temu
jak nie to glownie burpees, mountain climbers etc, stary material Rossa glownie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja postanowiłem robić 6razy w tygodniu tabate poza treningiem siłowym i wydolnościowym. Aktualnie robię czwarty dzień 2-4 rund, najczęściej z rana. Zazwyczaj swingi z goblet squat na przemian, a później swing z burpees.
Napisano Ponad rok temu
Chyba jesteś Terminatorem, albo czerpiesz wiedzę na temat struktury treningu z niewłaściwych źródeł. Choć w sumie, jak pamiętam, jakim ciężarem robisz 300 Maxwella przy niewielkiej wadze własnej, to pewnie ta pierwsza opcja jest właściwsza
Napisano Ponad rok temu
* Twenty seconds of the right arm swing followed by a ten second rest.
* Twenty seconds of the left arm swing followed by a ten second rest.
* Twenty seconds of front squats using the right arm followed by ten seconds of rest.
* Twenty seconds of front squats using the left arm followed by ten seconds of rest.
* Twenty seconds of push press with the right arm followed by ten seconds of rest.
* Twenty seconds of push press with the left arm followed by ten seconds of rest.
* Twenty seconds of a two-armed kettle bell swing followed by ten seconds of rest (repeat again).
Napisano Ponad rok temu
Tabata 6 razy w tygodniu ma tyle samo sensu co maraton 6 razy w tygodniu.Ja postanowiłem robić 6razy w tygodniu tabate poza treningiem siłowym i wydolnościowym.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli tylko odczuje jakieś skutki uboczne czy duże zmęczenie to przerwe i poinformuje was o tym
Jon Snow: 300 maxwella robiłem może ze 4 razy w życiu i nie pamiętam żebym tutaj o tym wspominał ;p
Napisano Ponad rok temu
Ja sobie na dojechanie po kettlu robie nazwijmy to "tabate" czyli 4 minuty w cyklu 20s-10s , dochodze po tym do siebie szybko, prysznic, 30 min i jestem swierzy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
CHYBA TY!po tabacie zwijasz sie na podlodze i pochlipujesz
ale powazniej - domowo nie da sie stwierdzic?
Napisano Ponad rok temu
Przysiad, wyrzut nóg do tyłu żeby był podpór do pompki, potem pompka prawidłowa, powrót nóg i wyskok. Więc jak widzisz trochę inaczej to wygląda ;-)ale co jest w tym cwiczeniu takiego ze mozna je popsuc? kladziesz sie na ziemie i wstajesz w podskokach, zero filozofii