Ból łokcia.
Napisano Ponad rok temu
Parę lat temu grałem dość dużo w siatkówkę, nawet z jakimiś osiągnięciami na poziomie rozgrywek międzyszkolnych/uczelnianych.
Od jakiś 2 lat już w zasadzie w ogóle nie gram w siatkę. W zeszłym roku w wakacje poszedłem trochę 'po odbijać' z kolegą żeby przypomnieć sobie jak się gra. Bez żadnej rozgrzewki, luźne odbijanie. Ale kolega przypominał sobie stare dobre czasy i po paru minutach zaczął plasować. Po chwili już dość mocno. I niestety przy którymś z odbiorów dołem jego plasowania coś mnie zabolało w prawym łokciu. Potem jeszcze chwilę pograliśmy ale ból czułem przy każdym odbiorze dołem, więc przerwaliśmy grę. Po paru dniach ból zniknął i zapomniałem o tym fakcie.
Wczoraj ze znajomymi byliśmy na sali gimnastycznej i trochę luźno odbijaliśmy, bez żadnego plasowania czy szaleństw. W pewnym momencie ból prawego łokcia znowu się odezwał. Ból pojawia się w miejscu gdzieś na końcu kości łokciowej/ początku kości przedramienia. Teraz boli trochę gdy mocno zegnę rękę w łokciu albo staram się ją mocno napiąć w pełni wyprostowaną. Czytałem trochę o tzw łokciach golfisty/tenisisty ale wtedy powinno boleć przy wyginaniu nadgarstka, a ja nie mam takiego objawu.
Spotkał się może ktoś z Was z taką kontuzją? Czy można to jakoś zaleczyć, bo mam wrażenie że ta kontuzja to dalszy ciąg tego co miałem pół roku temu i trochę mnie to martwi, bo mam dopiero 29 lat a chyba zaczynam się sypać
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ewentualnie przestań walić konia w wannie
Napisano Ponad rok temu
Ewentualnie przestań walić konia w wannie
Cholera, miałem iść na medycynę, postawiłem tę samą diagnozę
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze nic straconego... w medycynie potrzeba logicznych umysłówCholera, miałem iść na medycynę, postawiłem tę samą diagnozę
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zważywszy na to, że to to samo, to przepłaciłeś za usg zamiast uwierzyć 3 poprzednimmiałem podobne objawy tyle że niejako po wewnetrznej stronie łokcia, 3 lekarzy stwierdziło łokieć tenisisty czwarty z aparatem usg w ręku w sekundę zapalenie przyczepu... a że troche trwało zwapnienie tego przyczepu
A w zasadzie przepłaciłeś 3 kolejnym lekarzom diagnozującym po pierwszym. Trzeba było te pieniądze wydać na rehabilitację, to by zwapnień nie było
Napisano Ponad rok temu
dowcip polegał na tym że nie TEGO przyczepu...Zważywszy na to, że to to samo, to przepłaciłeś za usg zamiast uwierzyć 3 poprzednimmiałem podobne objawy tyle że niejako po wewnetrznej stronie łokcia, 3 lekarzy stwierdziło łokieć tenisisty czwarty z aparatem usg w ręku w sekundę zapalenie przyczepu... a że troche trwało zwapnienie tego przyczepu
A w zasadzie przepłaciłeś 3 kolejnym lekarzom diagnozującym po pierwszym. Trzeba było te pieniądze wydać na rehabilitację, to by zwapnień nie było
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jiaogulan
- Ponad rok temu
-
Czy można ćwiczyć bjj z wszczepionym rozrusznikiem serca?
- Ponad rok temu
-
zuo, agresja, na pelnej k..wie z pletwy w bule
- Ponad rok temu
-
Uszkodzenie łąkotki przyśrodkowej II stopnia
- Ponad rok temu
-
Wyciecie pecherzyka zolciowego a sporty walki
- Ponad rok temu
-
Skurcze i ból? mięśni