sie wbije urapuru na temat

teraz tylko musze zaczac je porzadnie uzywac!

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja mam siłownię w domu. Drążek, ławeczka prosta/skośna, hantle. Kto trenuje w domu?
Napisano Ponad rok temu
 ) 2 hantle, sztanga prosta, sztanga łamana, piłka lekarska, obciążenie ~120kg. planuje zakup dodatkowych talerzy 2x20kg i myślę nad stojakami, bo zazwyczaj pożyczam
  ) 2 hantle, sztanga prosta, sztanga łamana, piłka lekarska, obciążenie ~120kg. planuje zakup dodatkowych talerzy 2x20kg i myślę nad stojakami, bo zazwyczaj pożyczam  

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja chodzilem rano i nigdy nie musialem na nic czekac, muzyke mialem wlasna, a sprzet za kilka-nascie tysiecy, na ktory nie byloby mnie stacJa od samego początku ćwiczę w domu. Mam ławeczkę, stojaki, gryf 180 cm (śr. 30 mm), 2 sztangielki, obciążenie ok. 150 kg, drążek, gumy, obciążniki na kostki, kółka na brzuch domowej roboty, kamizelkę z obciążeniem i orbitreka. Nie wyobrażam sobie treningu na siłowni, gdzie musiałbym czekać, aż ktoś inny skończy ćwiczyć na danym sprzęcie i słuchać chujowej muzyki.

Napisano Ponad rok temu
 silka oplacona z gory za 3 miesiace to najwiekszy bodziec :>
  silka oplacona z gory za 3 miesiace to najwiekszy bodziec :>

Napisano Ponad rok temu
 Też od zawsze w domu trenuje a sprzęt mam taki:
  Też od zawsze w domu trenuje a sprzęt mam taki:Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I serio dalej wolisz cwiczyc w domu niz pojsc na silownie? Dla mnie silka to przede wszystkim relaks psychiczny, przez te ~90 minet skupiam sie tylko na dobrym wykonywaniu cwiczen. Piekne bicepsy taktuje jako efekt uboczny
 a mimo wszystko z uwagi na to że w odróżnieniu od maty mogę robić ją w własnym zakresie to robię ją w domu.
  a mimo wszystko z uwagi na to że w odróżnieniu od maty mogę robić ją w własnym zakresie to robię ją w domu. Napisano Ponad rok temu

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Kontuzje w sporcie. Ćwiczenia zimą. | Porady Trenerów | 
 |   
 | ||
| Domowa siłownia | Rozmowy nie na temat | 
 |   
 | ||
| Proszę o zestaw ćwiczeń | TAEKWONDO | 
 |   
 | ||
| Ćwiczenia w piwnicy | Inne sporty | 
 |   
 | ||
| Czy ktoś z Was próbował powiększać penisa ćwiczeniami | Rozmowy nie na temat | 
 |   
 | 
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu