Domowa siłownia/miejsce do ćwiczeń
Napisano Ponad rok temu
sie wbije urapuru na temat
teraz tylko musze zaczac je porzadnie uzywac!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
edit: oczywiście sztanga, 170 cm
Napisano Ponad rok temu
Ja mam siłownię w domu. Drążek, ławeczka prosta/skośna, hantle. Kto trenuje w domu?
Ja trenuję.
Sztanga (120cm 6kg), hantle, 2 rozsądne kettle (12kg, 16kg) drążek, mata (1.5m^2).
Obciążenie to 2x10kg, 2x5kg, 6x2kg.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja chodzilem rano i nigdy nie musialem na nic czekac, muzyke mialem wlasna, a sprzet za kilka-nascie tysiecy, na ktory nie byloby mnie stacJa od samego początku ćwiczę w domu. Mam ławeczkę, stojaki, gryf 180 cm (śr. 30 mm), 2 sztangielki, obciążenie ok. 150 kg, drążek, gumy, obciążniki na kostki, kółka na brzuch domowej roboty, kamizelkę z obciążeniem i orbitreka. Nie wyobrażam sobie treningu na siłowni, gdzie musiałbym czekać, aż ktoś inny skończy ćwiczyć na danym sprzęcie i słuchać chujowej muzyki.
no i poniewaz wynajmuje, i mieszkam z innymi ludzmi, to nie mam nawet mozliwosci takiej domowej silowni.
ale mysle, ze jakbym mial dom i np garaz, to bym pewnie skombinowal cos jak ty.
w domu musze przyznac ciezej mi sie zmotywowac na razie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Drążek, kettle 2x16, 2x24 i jedną 32, obciążenie na kostki, kamizelke, kółko do brzucha, trx, gumy i hantle.
Napisano Ponad rok temu
Brakuje mi ławeczki i sztangi i jakiegoś szerokiego drążka bo rozporowy ma wąski zakres możliwości ale jak się chce to się zrobi ;-) (choć z drugiej strony wziąwszy pod uwagę możliwości mieszkaniowe to za bardzo nie byłoby gdzie tej ławki postawić... Po namyśle stwierdzam, ze sama sztanga byłaby praktyczniejsza.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I serio dalej wolisz cwiczyc w domu niz pojsc na silownie? Dla mnie silka to przede wszystkim relaks psychiczny, przez te ~90 minet skupiam sie tylko na dobrym wykonywaniu cwiczen. Piekne bicepsy taktuje jako efekt uboczny
Jak już mam się relaksować to na macie a niestety na razie nie zapowiada się abym taką mógł w domu sklecić, nie mówiąc już o sparing partnerach. Siłownia to dla mnie strata czasu a mimo wszystko z uwagi na to że w odróżnieniu od maty mogę robić ją w własnym zakresie to robię ją w domu.
Zapomniałem że mam jeszcze podpórki do pompek, kupiłem je do ćwiczeń gimnastycznych i na razie spełniają swoją rolę.
Napisano Ponad rok temu