dziwne pomieszanie rzeczy fajnych z niefajnymi. 0:31 z filmiku 2, kiedy to broniąc się sami w zasadzie tniemy się po szyi jest debilowate
Może chodzi o to, żeby krew tryskająca z przeciętej tętnicy zachlapała przeciwnikowi oczy?
Napisano Ponad rok temu
dziwne pomieszanie rzeczy fajnych z niefajnymi. 0:31 z filmiku 2, kiedy to broniąc się sami w zasadzie tniemy się po szyi jest debilowate
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam głębokie przekonanie, że walka na ulicy musi opierac się na prostych szybkich ruchach, ( ciosy, proste przechwyty, dynamiczne obalenia) niz na precyzyjnym manipulowaniu przy przeciwniku.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
... uwielbiam te jego przejścia za plecy dla uzyskania pełnej kontroli nad przeciwnikiem ...
ps. tym razem bardziej zaangażowałem się w temat wyboru konkretnych filmów
Napisano Ponad rok temu
Sam widzisz, nadaję sens twemu istnieniu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mort,po drugie zbyt skomplikowane w sytuacji spadku gross motor skills.
Napisano Ponad rok temu
Mort,po drugie zbyt skomplikowane w sytuacji spadku gross motor skills.
Podupiło Ci się gross motor skills z fine motor skills. Pod "zarządem" współczulnego układu nerwowego pierwsze rośnie, drugie spada/pogarsza się. A i tak to wszystko zależy od indywidualnego progu pobudzenia układu współczulnego. Niektórym, doświadczonym i wyszkolonym fajterom, motoryka mała wcale nie siada wtedy, gdy teoretycznie powinna. Jak temu marines w stanie spoczynku:
Albo temu ( to mój ulubiony ):
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no ale dosyć tych dywagacji , tak czy siak David jeździ tr. po świecie i nie jednego wyprowadził już z błędu dotyczącego skuteczności tego co naucza
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu