Bój sie Boga człowieku! Z filmiku to wydedukowałeś? W jaki sposób? No lepszy niż Rutkowski jesteś! Jedyną osobą która może stwierdzić że używam siły jestem Ja. Nie,nie jestem spięty, nie siłuję się. Dawno ten etap mam za sobą. Zwłaszcza że Zrazika dość dobrze czuję jak jest uke. Tak samo jak Mariusza z ktorym nakreciłęm pozostałe filmiki (znajdziesz sobie jak bedziesz zainteresowany). Owszem pochylam tułów bo taka jest specyfika systemu Tissier. Kazdy kto cwiczy ten system się pochyla przy pewnych technikach. Sam Shihan również. Wklejałem pierdylion filmików z jego udziałem. Można było się do woli przypatrzeć. Przy okazji wklejenia moich pierwszych filmików - Mr Smail zarzucił że sie garbię. Akahige bardzo ładnie odpowiedział, że pochylam tułów gdy chcę "docisnąć".Wykonując techniki jesteś spięty, pochylasz tułów i zamiast skoordynować się z uke używasz siły by je zakończyć. Przypuszczam, że każdy to zauważa
Więc o czym Ty człowieku prawisz. Motasz się już raz po raz. Jak się nie znasz na tym to po prostu nie komentuj. A widać jak na dłoni, że się nie znasz i udowadniam Ci to wręcz łopatologicznie powyższym zdjęciem.
Wybaczam...ale dodam od siebie, że może jednak kogoś interesuje. To, że Ciebie nie - trudno. Płakać nie będe.I wybacz, nikogo na świecie nie obchodzi jak traktujesz aikido.
A zupełnie serio mowiąc - chyba troche źle odebrałeś kontekst w ktorym to pisałem. Ale to po raz kolejny dowodzi że sie motasz.
Ja nie muszę nikogo spotykać i z nim rozmawiać zeby zobaczyć czy czyjeś aikido jest ładne czy nie. Kurka mam oczy po to by były w stanie dostrzeć wartość wizualną...No zmiłuj się człowieku. Co za banialuki opowiadasz...
A ja śmiem twierdzić że pokazujesz wolno bo szybciej już nie potrafisz. I nie dlatego że nie umiesz tylko, że już w pewnym wieku motoryka na to nie pozwala. Zatem nie opowiadaj mi kolejnych bzdur że byłoby to nie zauważalne. Zwłaszcza na filmie gdzie można by sobie to zatrzymać. LOLPokazuję bardzo wolno, bo przy szybkim wykonaniu było by to niezauważalne.
Spojrz na godzinę wysłania postu Byłem akurat w pracy Nudziłem sięNinja :-) raju, kiedy to było, spania nie masz że takie starocie czytasz :-)