Skuteczne odżywianie w treningu i ... [książka]
Napisano Ponad rok temu
Ukazała się książka z interesującej mnie dziedziny i stąd moje pytanie, czy ktoś ją może przeglądał albo ma.(Ja nieprędko będę w Empiku by ja wymacać: )
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
za samego lalusia ze sztuczna sztanga na plecach ta ksiazka jest dla mnie na straconej pozycji
Napisano Ponad rok temu
no kurwa. ile razy mam pisac, ze masz jesc mieso i warzywa, podnosic ciezkie rzeczy z ziemii, biegac szybko i bawic sie na drazku?
za samego lalusia ze sztuczna sztanga na plecach ta ksiazka jest dla mnie na straconej pozycji
Hmm... Nie wiem ile razy masz mi to pisać ,pisz ile chcesz tyle że ja Ciebie nigdy o nic takiego nie pytałem więc spokojnie...
Ps.A okładka faktycznie to dupy;]
Napisano Ponad rok temu
Moja jest lepsza bo ma laskę na okładce.
Napisano Ponad rok temu
PS. to chyba tego samego autora co trening siłowy bez sprzętu, a dobrze wspominam tę pozycje jak jeszcze nie byłem tak doświadczony z układaniem sobie planów.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PS. to twoj pierwszy post napisany tak, ze inni moga go zrozumieć
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie oceniaj ksiazki po okladce.
PS. to twoj pierwszy post napisany tak, ze inni moga go zrozumieć
Tak dzięki , ale tak na prawdę chciałem co innego napisać Bo przecież on trzyma sztangę nie gryf i do tego napisałem '' prawdziwą '' pewnie ze zmęczenia bo mój stary monitor crt strasznie męczy do tego jestem chory ;(
A co do książki to nie wiem jaka ona jest , znam tylko autora czytałem trochę o jego pierwszej książce trening siłowy bez sprzętu i miałem ją w pdf , ogólnie to dużo osób mówi że dobra książka szczególnie dla tych co nie znają za bardzo na treningach .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dopóki nie zajrzałem do internetu nie wiedziałem, że jest na świecie tylu idiotów.
Napisano Ponad rok temu
Dopóki nie zajrzałem do internetu nie wiedziałem, że jest na świecie tylu idiotów.
do mnie ?
Napisano Ponad rok temu
Szczerze mówiąc to nigdy nie czytałem tej książki,ani czegoś podobnego. Wszystkie informacje czerpe z forum- można sie dowiedzieć naprawdę sporo i nie potrzebujesz w zasadzie dodatkowych lektur w tym zakresie,internet to doskonałe źródło wiedzy.
szczerze mowiac jak nie czytales ksiazki to nie wiesz czy nie potrzeba dodatkowych lektur bo nie wiesz co w nich jest...
Napisano Ponad rok temu
do mnie ?
LOL
Napisano Ponad rok temu
do mnie ?
uderz w stół...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oryginalna okładka wygląda jak poniżej
Cóż tylko francuz wymyślił by taką okładkę