Wieprzowina
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podstawowy powód to to, że większość diet sportowców pochodzi z USA.Czemu - pomijając fakt, że dobry stek wołowy jest zwyczajnie smaczniejszy - tak wiele diet i sportowców unika wieprzowiny? Chodzi tylko o większą zawartość tłuszczu czy jest jeszcze coś?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- kuczak
- kiełbasa
- inne
Napisano Ponad rok temu
* biega
* plywa
* fruwa
* jeszcze nie fruwa
Napisano Ponad rok temu
ja dziele mieso na:
* fruwa
* jeszcze nie fruwa
jajko?
...włąsnie, tez sie zastanawiałem czemu prosiaczek jest bee?
może chodzi o tłuszcz?
Napisano Ponad rok temu
Na szybko.
Jak będę miał chwilę to poszukam czegoś bardziej konkretnego.
Napisano Ponad rok temu
a tak prywatnie to powody faworyzacji wołowiny nie sa pewnie dużo głębsze niż artykuł, ktory przywołałeś
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
siłka, szybkie pytanie o trening.
- Ponad rok temu
-
Wytrzymałość w sportach walki
- Ponad rok temu
-
Przygotowanie do zawodów BJJ JUDO
- Ponad rok temu
-
Dietetyczne i suplementacyjne wspomaganie treningu
- Ponad rok temu
-
UCHWYTY DO POMPEK Push Up Stand...
- Ponad rok temu
-
uirapuru i drążek
- Ponad rok temu
-
superkompensacja węglowodanowa
- Ponad rok temu
-
dieta dzielona, dyskusja
- Ponad rok temu
-
Brzuszki
- Ponad rok temu
-
ĆWICZENIA Z DUZYMI CIĘŻARAMI. DO KIEDY?
- Ponad rok temu