dieta drapieznika / paleo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mozarella / cheddar - 2 do 1
1 jajko na 100g sera
wymieszac ser z jajkiem, polozyc na blache i NA PAIPER DO PIECZENIA i do piekarnika, kiedy ser sie zabrazowi po bokach dolozyc na wierzch co kto lubi np;
pomidory, pieczarki, kapary, szynke, fete itd.
przyprawic oregano i bazylia
potrzymac kilka minut - voila!
opcja mam 5 minut - tunczyk: (w tym musze wyjebac kawe, puscic torrenty na dzien i skonczyc odcinek archera)
puszka tunczyka w oleju - olej odcedzic
wymieszac tunczyka z majonezem, kaparami i oliwkami, jak w lodowce sa rozne liscie i chwasty dorzucic.
Voila!
Napisano Ponad rok temu
Z czym kurwa? Tracisz legitymacje predatora.opcja mam 5 minut - tunczyk: (w tym musze wyjebac kawe, puscic torrenty na dzien i skonczyc odcinek archera)
puszka tunczyka w oleju - olej odcedzic
wymieszac tunczyka z majonezem, kaparami i oliwkami, jak w lodowce sa rozne liscie i chwasty dorzucic.
Voila!
Napisano Ponad rok temu
Tu jest sporo low-carb przepisów:szybkich i smacznych.
Napisano Ponad rok temu
Ja jestem ze zbieraczy, siedzieli w wiosce i dymali dupy.Z czym kurwa? Tracisz legitymacje predatora.
majonez - podstawa diety jaskiniowca! jajka, ocet, cytryna - kusi mnie zeby robic samemu, mam juz know how od kumpla nawet:)
Swoja droga on siedzi w texasie - tam w slkepach wszystko low carb - nawet kanapki z miesem zawijane w salate zamiast chleba - a w UK tylko jebane low faty.
Napisano Ponad rok temu
Bone is an integral part of meat, and ripping an animal's flesh off its bones with your teeth is a primal, visceral, ethereal act that stands in stark defiance to modern life and harkens to a time when men were men and women appreciate real men, in addition to being tougher than most of the "men" you see waddling around the mall these days.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
na razie wstep do diety, czekam na nastepna czesc
eat all the reindeers.
Napisano Ponad rok temu
hehe , a co do tego jedzenia to zobaczcie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] , jak widać lepiej jeść surowe mięcho ogólnie niż je gotować czy coś , ja bardzo lubię surowe mięso jeszcze krwią popić szczególnie lubię dziczyznę niebo w gembie , podobno dziczyzna jest zdrowsza niż zwykłe mięso . Tylko jest problem można się zarazić jakimś gównem np włośnica czy ta salmonella , Hmmmmm ale zastanawia mnie to czy pradawni ludzie nasi przodkowie łapali te badziewia Salmonelle , włośnice , itp . Co do warzywach surowych to je lubię jem często surowe ale czasem sobie na parze też ugotuję teraz te sklepowe marchewki , kapusty czy coś są nie smaczne , w lecie z własnej działki to jest coś . A jak jest z mrożonkami warzyw ? bo ja kupuje w sklepie mrożonki słyszałem że są zdrowsze od tych marchewek itp co są teraz w sklepach , Czy te mrożonki to gdzie one rosły w lecie jeszcze przed zbieraniem ? Były nawożone itp ?
PS - uwielbiam też ryby surowe ale boję się jeść filety ze sklepu surowe ( oczywiście po rozmrożeniu ) zawsze wkładam na parę na przynajmniej 3 minutki . I owoce morza to samo też się boje choć te owoce morza z biedronki są nie tak dobre bo są już wcześniej podanne obrubce termicznej .
A no tak wy już mówicie chyba o tej diecie prehistorycznej , szkoda że nie umiem dobrze anglika .
Napisano Ponad rok temu
za kontynuacje nie na temat posypia sie ostrzezenia.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Chłodzenie w trakcie treningu
- Ponad rok temu
-
strony www o zdrowiu, zdrowym trybie życia, odżywianiu itp.
- Ponad rok temu
-
Ból ramienia
- Ponad rok temu
-
Antyoksydanty - Flavon
- Ponad rok temu
-
Opis zdjęcia RTG
- Ponad rok temu
-
Odporność
- Ponad rok temu
-
Kółka do roweru MTB
- Ponad rok temu
-
rostępy
- Ponad rok temu
-
Pierzga :o)
- Ponad rok temu
-
stabilizator
- Ponad rok temu