budo_sheepman napisał
jesli potrafisz zrobic poprawnie pelny, to rob pelny. jak nie, to power.w SW bardziej przydatna wersja power czy zwykła, olimpijska?
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
budo_sheepman napisał
jesli potrafisz zrobic poprawnie pelny, to rob pelny. jak nie, to power.w SW bardziej przydatna wersja power czy zwykła, olimpijska?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Shabu napisał
Jak argumentują tę inną wersję ci kolesie z każdej siłowni? Czy mają lepsze argumenty niż Rippletoe?Jak to jest z tym wiosłowaniem w opadzie? Rippletoe w SS twierdzi, że należy robić za każdym powtórzeniem z ziemi i ciągnąć do mid-sternum, tymczasem kiedy tak próbuję robić, na każdej siłowni znajduje się ktoś, kto podpowiada, że mam robić ciągnąc po udach, czyli sztanga dochodzi do górnych partii brzucha, poniżej splotu słonecznego, a także że mam jej nie odkładać między powtórzeniami.
Napisano Ponad rok temu
budo_Shabu napisał
Jak to jest z tym wiosłowaniem w opadzie? Rippletoe w SS twierdzi, że należy robić za każdym powtórzeniem z ziemi i ciągnąć do mid-sternum, tymczasem kiedy tak próbuję robić, na każdej siłowni znajduje się ktoś, kto podpowiada, że mam robić ciągnąc po udach, czyli sztanga dochodzi do górnych partii brzucha, poniżej splotu słonecznego, a także że mam jej nie odkładać między powtórzeniami.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Prorock napisał
Nie argumentują. "Robi się tak." Problem w tym, że jako początkujący "paker" nie mam kontr-argumentów, poza tym że tak powiedział Mark Rippletoe, o którym oni z kolei mogą nie mieć żadnego pojęcia. Do tego nie zwracają mi uwagi współćwiczący, tylko prowadzący/nadzorujący siłownię, więc trochę głupio im powiedzieć, żeby się odpierdolili.Jak argumentują tę inną wersję ci kolesie z każdej siłowni? Czy mają lepsze argumenty niż Rippletoe?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Gwyn napisał
Tak robię. Tylko jest pewien problem z ich rozpoznaniem, jeśli się jest laikiem. Dlatego piszę na Budo.Trzymaj się tych pierwszych, na drugich szkoda czasu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
pytania dotyczace suplementacji na rekrutacje |
Odżywki i Suplementy |
|
![]()
|
||
Siła i trening siłowy w sportach walki. |
Sztuki walki |