Osu.Kogan, nie zjadłeś wszystkich rozumów, jesteś tego świadom, czy też nie, Twoja sprawa
Ale dziękuję za wyrażenie swojej opini:D i jak każda wygłoszona opinia daje ona słuchaczom pogląd o jej głosicielu. Pozdrawiam
Jaka umowa?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Słyszałem kiedyś pogląd, że gdy za coś się nie płaci to tego się nie szanuje. Stawia to w nowym świetle niektóre dyskusje z TobąKasa to relawtywna rzecz.
Jak mysle ze miałbym zaplacic 100 zl za aikido, i te same 100 przecic, to wole przepic, przynajmniej coś realnego z tego będzie, choćby kac.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To dziwny pogląd, w części tylko słuszny.Słyszałem kiedyś pogląd, że gdy za coś się nie płaci to tego się nie szanuje. Stawia to w nowym świetle niektóre dyskusje z Tobą
W tej części która mówi - jak nie wypracujesz tego co masz, nie znasz wartości tegoż.
I tu się pojawia problem - bo ja wypracowałem, a nie krytykuję usługi, tylko aikido jako przedmiot usługi. Wolno mi, bo go znam, znam przedmioty konkurencyjne, mam porównanie, uważam aikido za naciąganie (co nie raz uzasadniałem, więc powtarzać się nie będę) wykorzystujące domyślną analogię z pokrewnymi usługami na rynku.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Do czego to podobne te aikido
- Ponad rok temu
-
XXXV - lecie PFA
- Ponad rok temu
-
Skuteczność Aikido
- Ponad rok temu