Legenda polskich sportów walki w jaskini lwa!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O Marku Piotrowskim mówi się żywa legenda, o wielu zawodnikach mówi się legenda danej dyscypliny. Zresztą nie tylko w sporcie. Myślisz, ze to dlatego , ze podkolorowali swoje wyniki . Myślę, ze się mylisz. Inne jest znaczenie legendy, a inne człowieka legendy. To drugie podkreśla, to że nie będzie zapomniany za zasługi jako włożył i wyniki jakie osiągnął.
tak się mówi, a inni łykają to i powielają i rośnie sacrum,żyjąc póżniej własnym życiem ...nie umniejszając w niczym Piotrowskiemu.
Koloryzowanie wyników i zawodników sięga początków jakichkolwiek dyscyplin sportowych co jest udowadniane.
Niedobrze się robi od tego jak koloryzują sobie bilansy walk np.bokserzy nabijając liczniki poprzez walki z nic nie znaczącymi przeciwnikami(a każdy jest zadowolony bo jeden nabił sobie licznik zwycięskich walk, drugi trochę zarobił,a naiwna szowinistyczna publika jest szczęśliwa że "nasz" wygrał!...i rośnie duma narodowa ).
Mdli mnie od tego jak kretyńscy komentatorzy i dziennikarzyny - ustawieni przez swoich mocodawców zachwalają różnych polskich zawodników , zwłaszcza jeśli chodzi o mma, podkreślając wielkość ich przeciwników - o których mało kto słyszał....poza ich klubami
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najbardziej zawsze się uśmieje jak dostaje zgłoszenia na zawody pierwszego kroku w formacie bilans - wygrane-przegrane-remis
Napisano Ponad rok temu
Ostatni widzialem na plakacie dopisek - uczestnik KSW. Wiedziałem, że człowiek nie walczył, ale za to wiem, ze był na KSW jako widz więc nie mogę się czepiac. Wszak może mówic, ze był uczestnikiem. I to jest marketing
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Tomasz Adamek vs Vinny Maddalone
- Ponad rok temu
-
Rekawiczki neoprenowe zamiast bandazy
- Ponad rok temu
-
Niespotykane techniki bokserskie
- Ponad rok temu
-
Adidas Maya...
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Polski Muay Thai 2010 - Płock, 4-5.XII.2010
- Ponad rok temu
-
Wałek w boksie
- Ponad rok temu
-
dziwny problem, stres?
- Ponad rok temu
-
Rękawice do boksu
- Ponad rok temu
-
MMAnews Exclusive: Wywiad z Marcinem Parchetą po Iron Fist 3
- Ponad rok temu
-
Muay Thai Łódź 7-mio lecie Klubu ZAPRASZAMY !!!!!
- Ponad rok temu