PS. Poprostu wszystko co wiedzie na ten temat... bo na forum nie znalazłem podobnego wątku

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Osobiście polecam taką zabawkę:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Myślę, że tu nawet mógłby wchodzić w grę jakiś front kick. A tak na serio, to zamiast się tarzać w śniegu jak jakieś zwierzę, lepiej rzucić śnieżką z odpowiednim farszem. No dobra, to nie było na serio, poważnych sugestii o tej godzinie nie posiadam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 Najlepiej chyba zejść do parteru (trudno nie bedzie o ile potrafimy w tej sferze walczyć)  bo kopanie nie ma kompletnego sensu, tak samo jak wymiana ciosów. Z racji, że jest ślisko, a większość "fajterów" ulicznych nie trenuje sw, to po prostu przyjąć jakąś stabilną postawę i czekać aż ten zacznie tańczyć (dresy tańczą na lodzie) i jak wcześniej napisałem przejść do parteru. Można oczywiście kupić takie kolce jak wcześniej polecano maja więcej dodatkowych atrybutów do walki z dresami niż mogło by sie wydawać (między innymi, +6 do ataku butem, +20 do podłoża, +100 do ucieczki)
   Najlepiej chyba zejść do parteru (trudno nie bedzie o ile potrafimy w tej sferze walczyć)  bo kopanie nie ma kompletnego sensu, tak samo jak wymiana ciosów. Z racji, że jest ślisko, a większość "fajterów" ulicznych nie trenuje sw, to po prostu przyjąć jakąś stabilną postawę i czekać aż ten zacznie tańczyć (dresy tańczą na lodzie) i jak wcześniej napisałem przejść do parteru. Można oczywiście kupić takie kolce jak wcześniej polecano maja więcej dodatkowych atrybutów do walki z dresami niż mogło by sie wydawać (między innymi, +6 do ataku butem, +20 do podłoża, +100 do ucieczki)

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu