Aikido na igrzyskach
Napisano Ponad rok temu
Kto słyszał o rozpoczynających się w Chinach (Pekin) Igrzyskach Sztuk Walki, które będą od 28.08 do 04.09 i bedą rozgrywane pod auspicjami MKOL?
Kto słyszał, w ramach tych igrzysk odbędą się zawody w AIKIDO???
Kto słyszał, ze w tej koronnej konkurencji kwalifikacje wywalczyła reprezentacja naszego pięknego kraju????
Kto wie w jakim to aikido i kto nas będzie reprezentował ryzykując zdrowie a nawet zycie????
Takie ważne rzeczy się dzieją, a Wy tutaj o kontaktach i tego typu bzdurach.
pzdr
k
Napisano Ponad rok temu
No dobra mości Aikidoki.
Kto słyszał o rozpoczynających się w Chinach (Pekin) Igrzyskach Sztuk Walki, które będą od 28.08 do 04.09 i bedą rozgrywane pod auspicjami MKOL?
Kto słyszał, w ramach tych igrzysk odbędą się zawody w AIKIDO???
Kto słyszał, ze w tej koronnej konkurencji kwalifikacje wywalczyła reprezentacja naszego pięknego kraju????
Kto wie w jakim to aikido i kto nas będzie reprezentował ryzykując zdrowie a nawet zycie????
Takie ważne rzeczy się dzieją, a Wy tutaj o kontaktach i tego typu bzdurach.
pzdr
k
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] lub [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pzdr
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] lub [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pzdr
dzieki.
tak tylko przy okazji - jeżeli masz jakis wpływ na stronkę - nie "Olimpiada Sportów Walki" tylko "Igrzyska Sportów Walki".
Temat róznicy miedzy Olimpiadą a Igrzyskami był wałkowany milion razy....
pzdr
k
Napisano Ponad rok temu
pzdr
dzieki.
tak tylko przy okazji - jeżeli masz jakis wpływ na stronkę - nie "Olimpiada Sportów Walki" tylko "Igrzyska Sportów Walki".
Temat róznicy miedzy Olimpiadą a Igrzyskami był wałkowany milion razy....
pzdr
k
Nie jestem (na całe szczęście ) adminem...
Napisano Ponad rok temu
Niestety nigdzie nie widze nazwisk reprezentantów.
A może coś ktos wie o eliminacjach do kadry.
Jak sie odbyły, tudzież jak zostali wybrani reprezentanci.
Nie szukam dziury w całym - z ciekawości pytam.
pzdr
k
Napisano Ponad rok temu
Życzymy powodzenia w godnym reprezentowaniu Polski na pokazach (zawodach?) w Pekinie :wink:
Napisano Ponad rok temu
A może coś ktos wie o eliminacjach do kadry.
Jak sie odbyły, tudzież jak zostali wybrani reprezentanci.
Nie szukam dziury w całym - z ciekawości pytam.
k
a ja bede szukal dziury w calym i mam te same pytania?
czy organizatorzy wyslali jakies oficjalne imienne zaproszenia, czy kazdy kraj mial jakos wytypowac swoich reprezentantow? jesli tak, to jakie byly kryteria, kiedy ogloszono jakies eliminacje itp itd...
pewnie na te pytania najpelnie odpowie Szanowna Redakcja, albo ktos z jego ekipy
bardzo jestem ciekawy...
Napisano Ponad rok temu
Doskonałą rzecz, dzięki której można było znaleźć wspólny grunt dla wszystkich organizacji i klubów aikido w Polsce, spuszczono na miejscu w kiblu. Mało że spuszczono, to właśnie szambo wybiło...
Teraz pojawią się pytania kto, skąd, dlaczego i jak. Niby kurwa jakaś pipa o której nic nie wiem reprezentuje "Polskie Aikido", czyli też mnie? WTF???
Reprezentować to może siebie i znajomych królika który na tym lody kręci.
Kiszka, jak zwykle.
Napisano Ponad rok temu
"Każda dyscyplina poprzez odpowiedni system kwalifikacji wybrała najlepszych z najlepszych w swoim sporcie, którzy będą się zmagać od 28 sierpnia do 4 września 2010..."
Napisano Ponad rok temu
Tak czy siak chyba nic wcześniej o jakichkolwiek eliminacjach czy wyborach reprezentantów Polski nie było słychać. Znaczy się ja nie słyszałem. Może to zarząd zadecydował?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jaki zarzad? kogo? jaka droga wytypowano federacje, klub, organizacje, sekcje, ludzi ?Może to zarząd zadecydował?
znowu kolesiostwo?
rozmawialem z kolegami z innych sw, tam byla mocna selekcja, trzeba sie bylo wykazac zeby sie dostac
a u nas co?
za kase?
za dupe?
za co?
proste pytanie - za co?
i sie potem dziwimy ze sie klocimy, zalosne, az sie chce to wszystko pierdyknac o sciane...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może posłali dziewczyny bo wiadomo, polki ładne są ;-)
Jak to te z banera to powinni posłać jeszcze TIRa wódki, może się uda.
Napisano Ponad rok temu
Ty nie rób ze mnie starego durnia. :wink: Jakby Ci kontekst uciekł to jeszcze raz cytat ze strony PFA:
"Po raz pierwszy 13 sportów walki tych olimpijskich oraz nie-olimpijskich, których światowe federacje są członkami MKOLu oraz SportAccord (GAISF) spotka się w jednym miejscu na obiektach olimpijskich w Chinach. Każda dyscyplina poprzez odpowiedni system kwalifikacji wybrała najlepszych z najlepszych w swoim sporcie, którzy będą się zmagać od 28 sierpnia do 4 września 2010".
Należałoby więc zapytać nie tylko jak Randall: "What The Fuck?", ale i jak Dexter: "What which Fuck?".
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiec wybrali dwie dziewczyny do zaprezentowania technik.
kto wybral, dlaczego, na jakich zasadach, dlaczego nikt nie wiedzial o wyborach, jaka metoda dokonano wyboro i jaka metoda dokonano wyboru metody wyborow?
wiecie mam to wszystko gdzies, ale nie rozumiem dlaczego, Randal znowu ma racje z tym szambem...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czy aikido uczy ataku?
- Ponad rok temu
-
Aikido Warszawa
- Ponad rok temu
-
Michio Hikitsuchi - 10 dan nadany przez zalozyciela
- Ponad rok temu
-
Autorytety
- Ponad rok temu
-
Było czadowo polecam na przyszłość....tak dla info
- Ponad rok temu
-
Zagrożenie ?
- Ponad rok temu
-
Mało ważne :)
- Ponad rok temu
-
Zmarl Tamura sensei
- Ponad rok temu
-
Takie tam refleksje (przeniesione z watku o Nishio)
- Ponad rok temu
-
Unikanie kontaktu... Zrozum, że to jest niemożliwe
- Ponad rok temu