Aerobiczna Szóstka Weidera
Napisano Ponad rok temu
tutaj filmik-opracowanie
jak dla mnie:podejście do tego trening już 3 albo 4.dziś 13 dzień
daje w kość nieźle,tylko monotonne strasznie i zajmuje sporo czasu :? no i nie za bardzo czuje mieśnie dolne brzucha i skosów prawie w ogóle.za to góra dostaje w kość.
co sądzicie o to?
warto robić?
abs II mi się znudził.
Napisano Ponad rok temu
Ogólnie A6W daje rade, ale jak nie masz duzo tluszczu na brzuchu. Jak jestes gruby (jak ja ) to inne cwiczenia sa lepsze. Chociaz z tego co pamietam 6'stka calkiem fajnie wzmacnia brzuch.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Były już tematy o tym
Ogólnie A6W daje rade, ale jak nie masz duzo tluszczu na brzuchu. Jak jestes gruby (jak ja ) to inne cwiczenia sa lepsze. Chociaz z tego co pamietam 6'stka calkiem fajnie wzmacnia brzuch.
jakie?
Zgubiłem już większość otłuszczenia ciała, jaką chciałem, jem kuźwa takie małe ilości co do tego, co przez całe życie, że żołądek powinienem mieć obecnie jak orzeszek, a jednak właśnie na brzuchu jeszcze zostało trochę sadła, brzuch wciąż lekko wystaje i tylko to mi zostało do pozbycia się.
Napisano Ponad rok temu
I wtedy jest właśnie 6stka. Ja mówię o sytuacjach, że nie jesteś dobrze odtłuszczony, a wtedy poanowie powyżej napisali inne propozycje.Były już tematy o tym
jakie?
Zgubiłem już większość otłuszczenia ciała, jaką chciałem, jem kuźwa takie małe ilości co do tego, co przez całe życie, że żołądek powinienem mieć obecnie jak orzeszek, a jednak właśnie na brzuchu jeszcze zostało trochę sadła, brzuch wciąż lekko wystaje i tylko to mi zostało do pozbycia się.
Napisano Ponad rok temu
Co nie zmienia faktu, że trzymają się w miarę długo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
a Ty może masz na myśli kółka gimnastyczne? ( [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
na nowej siłowni mam taką duża gumową piłkę.robić na niej brzuszki?
Napisano Ponad rok temu
Ćwiczenia z piłką są chwalone za większy zakres ruchu jaki wykonują mięśnie i to że są zmuszane do pracy w niestabilnych warunkach.
Ps.Jak widzę na filmikach ludzi co ćwiczą na piłkach zawsze się mimowolnie uśmiecham ale jeśli to działa :wink:
Napisano Ponad rok temu
1. glowna funkcja miesni brzucha, razem z niektorymi miesniami plecow, jest stabilizacja korpusu.
2. tak jak i wiekszosc innych miesni, dla sily trzeba duzego obciazenia i mniejszej liczby powtorzen.
3. cwiczenia angazujace wieksza czesc miesni brzucha sa lepsze od tych angazujacych mniejsza czesc.
4. miejscowe spalanie tluszczu to mit.
i dlatego dla brzucha preferuje kolko, wznosu w zwisie, skolny na bok (z duzym obciazeniem) i planka. plus ew inne, podobne cwiczenia tego typu, nie zapominajac o ciezkich martwych i siadach :wink:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dan Hardy - dieta i suplementacja.
- Ponad rok temu
-
Wzmocnienie kolan i trening ogólnorozwojowy.
- Ponad rok temu
-
jak dobrze przygotować się do walki?
- Ponad rok temu
-
kreatynka i fat burner
- Ponad rok temu
-
Baranina, Dziczyzna.
- Ponad rok temu
-
wyklady o odzywianiu