kreatyna + arginina
Napisano Ponad rok temu
planowana dieta niskowęglowodanowa, treningi wydolnościowe (pływanie, bieganie, skakanka), grappling, ćwiczenia siłowe (drążek, pompki).
w planie cykl na tym:
sklep jest na "konkurencyjnym" forum. (znieście w końcu ten kretyński zakaz podawania loinków do innych for).
Napisano Ponad rok temu
Brzmi to raczej bardzo kiepsko......planowana dieta niskowęglowodanowa, treningi wydolnościowe ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bezsensu.kreatynka raczej do cyklów masowych lub tylko siłowych.
Napisano Ponad rok temu
Łączenie diety niskowęglowodanowej z budowaniem wytrzymałości (chyba to rozumie partyzant przez trening wydolnościowy) brzmi jak łączenie treningu budowania masy z dietą niskobiałkową.A to czemu?
Napisano Ponad rok temu
Corvo, zależy jaka kreatyna i z czym zmieszana.
Napisano Ponad rok temu
Co za bzdura. Nigdy w całym życiu nie miałem lepszych wyników jeśli chodzi o wytrzymałość/siłę niż wtedy kiedy zjadłem 2 puszki XPanda. Dieta to były wyłącznie ważywa, pierś z indyka na wodzie gotowana, a rano albo chudy ser biały, albo płatki z mlekiem 0%. Waga została ta sama, wręcz spadła o 1-2kg, ale rzeźba było naprawde dobra.redukcja tłuszczu-rzeźbienia i kreatyna?do tego mało węgli?
bezsensu.kreatynka raczej do cyklów masowych lub tylko siłowych.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak więc Corvo i Irimi, sądzę, że macie lekkie luki w wiedzy o suplach i diecie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak cos podbij na pv dam Ci linka gdzie to jest
Napisano Ponad rok temu
Napisz jeszcze ile kosztuje taka arginina i z jakiej firmy ??
Napisano Ponad rok temu
to jest dopiero robienie ludzi w chuja
jak juz pisalem...w stacku sie oplaca osobno nie...
arginina bardzo poprawia ukrwienie i czuc jej pozytywny wplyw przy treningu wytrzymalosci miesni...
Napisano Ponad rok temu
mocniejsza odmiane kretki ?? 8O
to jest dopiero robienie ludzi w chuja
jak juz pisalem...w stacku sie oplaca osobno nie...
arginina bardzo poprawia ukrwienie i czuc jej pozytywny wplyw przy treningu wytrzymalosci miesni...
No wiesz wszystko coś poprawia. Jakby poczytać opisy suplementów dostępnych to aż dziw bierze że do tej pory jakoś się bez tego obywałem. Jeszcze nie dawno na topie była glutamina a teraz słyszę że się od niej odchodzi bo jakieś nowe badania wyszły podobno. Sam brałem i nie zauważyłem jakiś istotnych zmian w moim treningu. Wyrzucone pieniądze.
Z drugiej strony jak nie brałeś argininy wcześniej to nie zaszkodzi spróbować może to jest jakiś nowy super środek ??
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ostatni trening roku
- Ponad rok temu
-
co zrobic ?!
- Ponad rok temu
-
Porozmawiajmy o podciagniu sie na drazku