![:?:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/question.gif)
![:?:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/question.gif)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jacy tworzą Branch Chieff Oyama IKF w poszczególnych krajach :wink: większość znich jest bardz krótko w Oyama Karate i można zakładać że dopiero wchodzą w ten system...... nie są to eksperci od Oyama Karate .Porównując obozy szkoleniowe np.ShinKyokushin Bułgaria Primorsko a obóz Oyama IKF Darłowo jaki zastrzyk wiedzy który oferuje
A powoływamie się na współprace np. z Światową Organizacją Kanreikai oraz zdobyte medale w Pucharze Świata tej organizacji
:wink
A moze Poul podac jakie byly warunki kontratu od Y. Oyamy dla Polski. Bo cos mi sie zdje ze to ze drogo to sciema Dyducha .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jedno warto podkreślić że imprezy sportowe takie jak ostatnie MŚ na Wegrzech poziom conajmniej wysoki :wink:
co do Kanreikai to jest jak dla mnie Seitedo 2
facet ma 3 kluby w USA i ogłosił się Kancho :wink: przyznasz Kirin że to poważne zachowane nie jest :wink: nazywanie zawodów Kanreikai Pucharem Świata to jest przegięcie :wink:
Jeśli w Kyokushin-Kan są tańsze egzaminy i składki to bardzo dobrze i wreszcie normalna sytuacja :wink: nienormalna i patologiczna sytuacja za egzaminy płaci się chorendalne stawki
doprowadzi to do sytuacji gdzie trenować tylko bęndą osoby z bogatych rodzin
czy oto chodzi karate dostępne tylko dla biznesmenów , osoby z biednych w dupe kopnąć
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
trenowałem w klubie Oyama w Toruniu jak dla mnie zamało możliwości rozwoju dlatego odeszłem. :wink: Jedyną osobą która osiągneła sukces z tego klubu był Paweł Klimkiewicz gdy odszedł do MMA w tylko że zmienił trenera początkowo szkolił go Sebastian Słowek z Poznania klib MMA BJJ Alliance notabene też trener niegdyś Oyama . Zobacz jak rozwinął się Sebastian Słowek z Poznania po odejściu z Oyama :wink: Radek Kulikowski Warszawa po przejściu do Enshin
organzują seminaria z Kancho Ninomiya jego zawodnicy startują w legendarnym Sabaki Challenge
nie w Kanreikai turnieju Krzak
Po odejściu z Oyama jak jest możliwy szerszy rozwój......
Wiadomo ze chodzi o kase ale nie dla Y. Oyamy
Bylem w W.O.K.O. 13 lat do IKF zostalem wcielony jak do wojska bez prawa wyboru organizacji w ktorej chcialem trenowac Oyama Karate
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiec tak jak juz pisalem ja mam swoje karate, mam prosbe wypowiadaj sie Kirin o IKF Oyama i nie pisz o W.O.K.O.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kirin nie interesuje mnie wojna z IKF Oyama wiec zamykajac temat powiem jesli inni musieli robic to co napisales (weryfikacji stopni) to dlaczego nikt tego nie wymagal odemnie, po podaniu pelnych informacji o mnie w e-mailu i krotkim treningu w dojo w Birmingham w Alabamie Saiko Shihan nawet nie wspomnial o jakiejkolwiek weryfikacji stopni.Co do wyjazdow to i tak wyjezdzacie do USA na turnieje co roku sam o tym pisales wiec jaki problem. Jest jeden trzeba przyjsc na trening i troche popracowac. Wiec tak jak juz pisalem ja mam swoje karate, mam prosbe wypowiadaj sie Kirin o IKF Oyama i nie pisz o W.O.K.O.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu