z tą masturbacją to strzelałeś czy mnie znasz? hehehe :-)
Jak Zapas słusznie zauważył to była ironią :wink:
Sorrka Łyba - faktycznie nie chwycilem
Napisano Ponad rok temu
z tą masturbacją to strzelałeś czy mnie znasz? hehehe :-)
Jak Zapas słusznie zauważył to była ironią :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
GoldenBoy pomyśl, w Polsce Oyama Karate to Jan Dyduch, co za różnica czy to jest IFK czy WOKO. Nie sądzę, aby ewentukana zmiana barw przynależności międzynarodowej skutkowała jakimiś daleko posuniętymi zmianami. Jeżeli grupa do kórej trafisz będzie ci odpowiedac pod względem poziomu technicznego i PR to już będzie OK.
W każdym razie witam ponownie w społeczności karate.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Także tym bym sie nie przejmował.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie wolno zadawać takich pytań
Napisano Ponad rok temu
Trenowałem w centralnym dojo w Krakowie, pamiętam że poziom był wysoki i wszystko było jak należy. a teraz czytam że czarne pasy za free dają i inne dyrdymały... nie chce mi się wierzyć że zmiana organizacji może wpłynąć na poziom stylu i metod trenowania.
Mam przeczucie że tu się nawiązała dyskusja jak na forach motoryzacyjnych, na których najwięcej piszą ci którzy nie mają samochodu a jedynie chcieli by mieć, jednak w sferze rad jak dbać i naprawiać wiedzą wszystko szkoda tylko że z teorii a nie praktyki.
Pozwolę sobie zadać jeszcze jedno pytanie. IFK - kto do tego należy i kto jest na samej górze tej organizacji ??
Dzięki pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
I jeszcze bardziej poważnie... Tobie czasem o IKF nie chodzi? Bo IKF i IFK to zupełnie inne organizacje :wink:nie wolno zadawać takich pytań
nie pyta to się kobiety o wiek i o wagę...
Po pierwsze 7 lat czasu to kawał przerwy i mogą nastąpić w takim okresie pewne zmiany, po drugie chodziło mi jakie kraje wstąpiły do IFK i jak sie ma sprawa kontaktów z WOKO i po trzecie kto po za Janem Dyduchem siedzi w zarządzie, bo chyba raczej nie jest możliwe aby tylko on miał słowo ostateczne w zarządzie.
Widzę że tu na forum panuje jakaś dziwna atmosfera, nie wiem spisku czy co ?!?!
Ludzie ochłonijcie trochę, bo dziwne macie podejście do ludzi zadających pytania może dla Was oczywiste...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu