Mateusz Pogudz - oszust
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak się składa że jestem ze Zgorzelca i wydaje mi się że tajemniczy zawodnik z którym ma niby walczyć może pochodzić również ze Zgorzelca a konkretnie z klubu kick fighters zgorzelec który jest zarejestrowany wPZKB swoją droga on sam uczęszczał do tego klubu przez jakiś czas
No w klubie Kick-Fighter co roku jest jakiś tytuł Mistrza Polski w K1, tytuł Mistrza Polski w Mai Thai, zawodnicy z tego klubu walczą na Mistrzostwach Świata i Mistrzostwach Europy. Więc ma w czym wybierać 8O Z tych Zgorzeleckich klubów fajterskich same światowe i ogólnopolskie gwiazdy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ten młody skończy podobnie jak tamten. Będzie płakał.
Nie wiem co robi Maciej, mam nadzieję że mu się układa. Dostał lekcję pokory od ludzi i naukę że trenuję się dla siebie nie dal publiki.
Ten młody jak kasę ma na krzywe walki, to niech zainwestuje w typa co umie obsługiwać photoshopa bo ma kaloryfer na brzuchu tak naiwnie zrobiony.
Napisano Ponad rok temu
no to mamy polskiego Machide
A można prosić o przybliżenie kwestii o co kaman?
Bo Machide jako zawodnika kojarzę, słabo bo słabo ale jednak.
Zrobił jakiś wałek z walkami czy co?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
OOO widze że coraz zabawniej na tym forum . Banda pseudo-zawodników-kibiców śmiejących się z bądz co bądz zawodnika mma. Przyznaje że owy Pogi ma baaardzo duże ego i baaardzo przesadza z tymi fotami, może to być wkur****ące, itp. Ale czy przez to stało wam się coś złego? Dlaczego zaraz na niego wieżdzacie i "rzucacie frajerami" ? On przynajmniej stoczył te kilka walk w mma, miał na tyle odwagi żeby wejść do ringu. Ilu z was walczyło?? 1 osoba? Z góry pisze że nie mam z Pogim nic, ale to nic wspólnego, "poznałem" go na tym kulturalnym forum P.s zaorish, w domu nie nauczyli kultury? Ciągle piszesz czarnuchy, itp. Ja wiem że Polska to taki zacofany kraj, leżący w europie ("na papierze") ale mógłbyś troszke opanować słownictwo. To tak samo jakby ktoś napisał: Zaorish to taki mały, biały polski śmieć, podoba się?? :roll: A Modowie jak zwykle dbający o dobro forum, usuwający wszystkie obrazliwe komentarze, zajmujący się wszystkimi "niebezpicznymi postami" i karzący tylko tych którzy na to zasługują...Brawo
startowalem w roznych zawodach, shooto, submission i bjj, w zwiazku z tym mam pełne prawo krytykować wszelakich oszustów i hohsztaplerów, zreszta jak każdy inny, kto interesuje sie tym sportem i potrafi logicznie myslec i konstruktywnie sie wypowiadać. a ty trollu idz z tego forum , zanim bana dostaniesz. zaraz , postuluje o bana dla ciebie. niech ktoś wyslucha tej prośby. dla dobra ludzkości i walki z debilizmem w ogole.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
buahahah no jasne ze sie podoba niewazne ze smiec.... wazne ze bialyTo tak samo jakby ktoś napisał: Zaorish to taki mały, biały polski śmieć, podoba się?? :roll:
btw ja myslalem ze MMA Maniac juz dawno ma bana 8O
edit2 dont feed troll !
Napisano Ponad rok temu
aha i nie rzucaj sie jak gówno w przeremblu mma maniak
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
TUF 10 Heavyweights(SPOJLERY)
- Ponad rok temu
-
VII Liga Shooto 10 października Sochaczew
- Ponad rok temu
-
Poszukuje osoby do napisania artu
- Ponad rok temu
-
Bitetti Combat - kilka walk z głównej karty (video-flv)
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Polski Południowej Amatorskiego MMA 18.10.09r
- Ponad rok temu
-
Do boju rychu!! (SPOJLER)
- Ponad rok temu
-
Zawodnicy UKS SHI-KON na gali S.W.A.T w Kownie
- Ponad rok temu
-
Big Nog rzuca wyzwanie Mirowi.