Apropo Pogiego to trza przyznac ze chlopak ma pomysl na samopromocje ,powinien studiowac -marketing/reklame albo cos w tym stylu 8)
Mi tam osobiscie on nieprzeszkadza,przynajmniej jest wesolo

JEDYNIE tez zarzut o ustawianie walk to tragedia!!
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Corvo napisał
Ale jest pierdolnięty. No ale skoro wychował sie na ulicy, to ma prawo - na ulicy łatwo zostać pierdolniętym, np. przez samochód.tak abstrahując od tej całej otoczki.to koleś nie jest zły
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_mags napisał
wiktorio, pisz jeszcze
tak fajnie się ciskasz, człowieku z ulicy
Napisano Ponad rok temu
budo_melchiorek napisał
wiktorio, pisz jeszcze
tak fajnie się ciskasz, człowieku z ulicy
człowieku ulicy... brzmi groźniej![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak abstrahując od tej całej otoczki.to koleś nie jest zły
Napisano Ponad rok temu
Z jakimi to Mistrzami Europy i Polski on sparował ?? Pewnie kolejni z jego klubu.moje sparingi z zawodnikami muay thai oraz k-1 nie trwaja dłużej niż minute,zanim na nich nie siedzę,sparowałem z mistrzami polski i europy i nie widziałem żadnej różnicy między nimi,ale oczywiście szanuje każdego przeciwnika
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W sobotę ALMMA w Sochaczewie. Może "miszcz" się zjawi.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Dziennikarz : Mateusz jak już się zapewne dowiedziałeś Twój tajemniczy tajski fighter przeciwnik na Mixed Fight NIght 2 The Revenge rzucił następującymi słowami
"Myślę,że ten Pogi nie jest na tyle dobry żeby dał radę mi zrobić krzywdę,widziałem jego wszystkie walki,posiadam znakomitą technikę z chute boxe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ta ALMMA się Liga Shooto nazywa, tak dla ścisłości.W sobotę ALMMA w Sochaczewie. Może "miszcz" się zjawi.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu