Mateusz Pogudz - oszust
Napisano Ponad rok temu
Apropo Pogiego to trza przyznac ze chlopak ma pomysl na samopromocje ,powinien studiowac -marketing/reklame albo cos w tym stylu 8)
Mi tam osobiscie on nieprzeszkadza,przynajmniej jest wesolo
JEDYNIE tez zarzut o ustawianie walk to tragedia!!
Napisano Ponad rok temu
Ale jest pierdolnięty. No ale skoro wychował sie na ulicy, to ma prawo - na ulicy łatwo zostać pierdolniętym, np. przez samochód.tak abstrahując od tej całej otoczki.to koleś nie jest zły
Swoją drogą, szkoda Gusiek, że nie wziąłeś kasy za walkę, mógłbym wtedy powiedzieć, że trenuję z Wicemistrzem Polski w MMA. +2 do rispektu na ulicy.
Napisano Ponad rok temu
tak fajnie się ciskasz, człowieku z ulicy
Napisano Ponad rok temu
wiktorio, pisz jeszcze
człowieku ulicy... brzmi groźniej
Napisano Ponad rok temu
wiktorio, pisz jeszcze
człowieku ulicy... brzmi groźniej
pwned
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
tak abstrahując od tej całej otoczki.to koleś nie jest zły
A na czym opierasz taką obserwacje? Na filmikach z netu? Jeśli tak to tam w ogóle nie widać czy umie coś w parterze. Pewnie czuje się w klinczu, ma taki jeden rzut na który często łąpie przeciwników. O stójce lepiej nie mówić. Policz ile robi rotacyjnych po sierpowych. Na stronce MMA Zgorzelec jest kilka filmików. Jak przeciwnik wyprowadza serie ciosów to wyraźnie się gubi, nie umie łamać tempa ani schodzić na boki a cofa się. Nie widziałem, żeby wyprowadził kombinacje ciosów w walce. Za to zrobił mase i siłe. I umie latać i bić.
Jeżeli on nie jest zły to jacy są jego przeciwnicy? Lepsi?
Napisano Ponad rok temu
Z jakimi to Mistrzami Europy i Polski on sparował ?? Pewnie kolejni z jego klubu.moje sparingi z zawodnikami muay thai oraz k-1 nie trwaja dłużej niż minute,zanim na nich nie siedzę,sparowałem z mistrzami polski i europy i nie widziałem żadnej różnicy między nimi,ale oczywiście szanuje każdego przeciwnika
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W sobotę ALMMA w Sochaczewie. Może "miszcz" się zjawi.
zawodowiec na amatorskiej gali ????? nie wydaje mi się .
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Żenada.Nikt kto przeczytał cały ten post, nie uwierzy że to wszystko dzieje się bez wiedzy czy udziału Pogudza vel Pogiego.Gość powinien się wypowiedzieć osobiście i wytłumaczyć cały ten "burdel" na stronach www.
Napisano Ponad rok temu
Dziennikarz : Mateusz jak już się zapewne dowiedziałeś Twój tajemniczy tajski fighter przeciwnik na Mixed Fight NIght 2 The Revenge rzucił następującymi słowami
Bez kitu. "pewien portal", "tajemniczy tajski figher", "dziennikarz". Aha super, zero konkretów.
"powiedział" - czyli jakieś imię i nazwisko ma. Zresztą każdy kto przeczytał wywiad pewnie też rozkłada ręce
"Myślę,że ten Pogi nie jest na tyle dobry żeby dał radę mi zrobić krzywdę,widziałem jego wszystkie walki,posiadam znakomitą technikę z chute boxe
"wszystkie walki", "chute boxe" ehh, słowa klucze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
",samouk,wychowanek Pandeli Bagladzisa (zapasy),wychowanek Piotra Ilczyny (jujitsu,mma),wychowanek Józka Pławiaka (Boks)."
Samouk wychowanek ?? to o co tu chodzi? Wyjaśni mi ktoś
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ta ALMMA się Liga Shooto nazywa, tak dla ścisłości.W sobotę ALMMA w Sochaczewie. Może "miszcz" się zjawi.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
TUF 10 Heavyweights(SPOJLERY)
- Ponad rok temu
-
VII Liga Shooto 10 października Sochaczew
- Ponad rok temu
-
Poszukuje osoby do napisania artu
- Ponad rok temu
-
Bitetti Combat - kilka walk z głównej karty (video-flv)
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Polski Południowej Amatorskiego MMA 18.10.09r
- Ponad rok temu
-
Do boju rychu!! (SPOJLER)
- Ponad rok temu
-
Zawodnicy UKS SHI-KON na gali S.W.A.T w Kownie
- Ponad rok temu
-
Big Nog rzuca wyzwanie Mirowi.