Mateusz Pogudz - oszust
Napisano Ponad rok temu
Pierdolenie o szopenie z tymi "fanami", Pogi ma całą galerię na n-k, poniżej przykładowe zdjęcia- narcyzm i tyle, Panowie. Inaczej tego nie można nazwać. Plakaty sam robi- napisał raz, że jak się zdecyduję, to umieści mnie na plakacie. I ciągle wstawia to wszystko.
I podpisy typu moja tapetka, ujęcie z planu filmowego, itp. Niech koleś nie robi z siebie pośmiewiska, bo raczej sponsora tym nie uzyska.[/quote]
gusiek ty frajerze jak czytam twoje bzdury to sie zygac chce, zebym nie musial pokazac jaki to ty jestes zajebisty i super sliczny i pieknie walczysz, i jak cudownie garde trzymasz i dostajesz baty jak jakas sciera na macie Kiedys Pan Bóg Cie pokażę za to a za grzechy swe odpokutujesz jak stracisz pewnego pieknego dnia zęby na ringu lub na ulicy Pozdrawienia od wiktorio i berserkera team
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ambitnie
powiedz swojej pani od polskiego zeby ci powiedziala jak sie pisze "zygac"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nerwy ??sram na takich gejów plotkarskich jak wy kolezanki, ja wychowalem sie na ulicy,wiem co to szacunek a nie ortografia, nie szanuje tylko pedalstwa, co wy gadacie o tym chlopaku,znam go bardzo dobrze i nic sie z tymi plotkami nie zgadza kolezanki moje, on ma wyjebane serdecznie na was, a ciebie gusielko moze nauczysz sie lepiej walczyc ale jaj juz nie wytrenujesz albo sie z nimi urodziles albo nie pozdro!
To że wychowałeś sie na ulicy to nawet widać, ale to forum nie jest dla Ciebie chłopczyku, tu wymagamy kultury !!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
SZACUNEK LUDZI ULICY !
jestem rozjebany na lopatki ,on jest absolutnie N-I-E-S-A-M-O-W-I-T-Y
Napisano Ponad rok temu
dealer, możesz przyblizyć temat ALMMA?
Koleś ma swojego HLa (pewnie jednego z wielu) z ALMMA. Tak się składa, że według oficjalnych wyników zajął tam ostatnie miejsce czy jak kto woli ex aequo 5. W pierwszej walce dostał od typa, który chyba doszedł do finału. Ale ma z tej walki HL :-)
Napisano Ponad rok temu
mags tu jest ten HL [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no gosciu cwiczy i ma ambicje..... i po co wlasnie psuje swoja opinie tym calym cyrkiem? :roll:
W realu na 4 walki amatorskie 3 przegrane
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ćwiczy i ma ambicje to chyba można powiedzieć o 90 jeżeli nie 100% tego forum...tyle że jakoś większość nie lata po mieście w bluzach siła, honor i coś tam ani tym bardziej nie robi z siebie gwiazdy nk bo trenuje.koleś ma przerosniete ego.i już chyba nic na o nie poradzi że ma tak zrytą psyche i lubi z siebie robić bohatera.jak dla mnie Pogi jestes zwykłym kmiotemno gosciu cwiczy i ma ambicje..... i po co wlasnie psuje swoja opinie tym calym cyrkiem? :roll:
tak swoją drogą ta cała jego banda ma twarze jakby sw uczyli sie pod trzepakiem
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
8O
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
TUF 10 Heavyweights(SPOJLERY)
- Ponad rok temu
-
VII Liga Shooto 10 października Sochaczew
- Ponad rok temu
-
Poszukuje osoby do napisania artu
- Ponad rok temu
-
Bitetti Combat - kilka walk z głównej karty (video-flv)
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Polski Południowej Amatorskiego MMA 18.10.09r
- Ponad rok temu
-
Do boju rychu!! (SPOJLER)
- Ponad rok temu
-
Zawodnicy UKS SHI-KON na gali S.W.A.T w Kownie
- Ponad rok temu
-
Big Nog rzuca wyzwanie Mirowi.