Kyokushin Union - Toruń Dojo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A mozesz cos wecej powiedziec o tej organizacji ?
Kto jest szefem na swecie , ile jest w niej panstw , kto jest szefem w Polsce i inne tam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przedstawicielem All Japan Kyokushin Union na Polskę jest Sensei Krzysztof Brzozowski - sandan.
Jest to mój bardzo dobry kolega, więc chyba nie bedzie miał nic przeciwko jesli powiem parę znanych mi informacji.
W chwili obecnej jest tak, że organizacja ta skupia przede wszystkim samodzielne kluby, jest też kilka organizacji krajowych np. All Germany Kyokushin Union itd.
Organizacja ta nie ma takiego parcia na sport jak inne organizacje kyokushin, chociaż ćwicza w niej znani i dobrzy zawodnicy, np. Sensei Peter Smith.
W strukturach Kyokushin Rengokai działa wieloletni Prezydent Europejskiej Organizacji jeszcze za życia Sosai Oyamy, Shihan Peter von Rotz.
Mój sensei wraz z zawodnikami często wyjeżdżają na organizowane przez All Japan Kyokushin Union seminaria, obozy, zawody. Atmosfera jest świetna, wszystko organizacyjnie zawsze dopięte na ostatni guzik. Można obejrzeć na Youtube organizowany cyklicznie w Holandii otwarty turniej Waterpoort Cup, w którym to turnieju startują zawodnicy reprezentujący praktycznie wszystkie organizacje knockdown karate.
Resztę mozna doczytać pod przedstawionymi przez kolegę Inhetosa linkami.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam Emil
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O to własnie walczyli nasi ojcowie :wink: - trochę patosu w przededniu rocznicy 1 wrzesnia .
Trzymam kciuki aby Inhetos się odnalazł w swojej nowej organizacji.
W październiku z naszymi zawodnikami jedziemy na zawody Union ( Waterpoort Cup ), chłopaki pewnie wpadną na nasze MP i o to moim zdaniem chodzi.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja gdzes napisalem ze jestem z kkan . Nie pamietam :roll: chce powiediec ze lepiej byc w duzej i dobrej organiozacji a takie jes kkan.
a co za różnica w jakiej organizacji jesteś?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Odwiedzisz Jersey Toruń to zapraszam na trening ,a po treningu na kawe . Zapraszam to przejrzenia strony rosyjskiej organizacji Kyokushin Union kierowanej przez Shihan Yakunina . [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Fajna ta rosyjska strona, ale ciekawi mnie w jaki sposob facet kolo czterdziestki dorobil sie osmego dana?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Uchi deshi in America
- Ponad rok temu
-
RYU-TE RULES!!!
- Ponad rok temu
-
Jak u Was wyglądają treningi Shotokan'u?
- Ponad rok temu
-
sekcja "vortal BUDO" dla..........
- Ponad rok temu
-
Stopnie, organizacje, wymagania, ambicje (chore)
- Ponad rok temu
-
Turniej MYSZKI MIKI w Disneylandzie-ustawki
- Ponad rok temu
-
Specjalny Kurs Kata
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa świata kyokushinkai Chiba 2009 live
- Ponad rok temu
-
Jak jest w Unii Europejskiej?