ubior do biegania
Napisano Ponad rok temu
Tym razem zapraszam na obalenie kilku piwek pszenicznych w domowym zaciszu
PS. Daj z uprzedzeniem znać na priva kiedyż to.
Napisano Ponad rok temu
Co do samego treningu to jest coraz lepiej i zaczyna mi sie te cale poranne bieganie podobac. Nowi znajomi, nowe tematy do rozmow, nowe psiaki do wyglaskania ot cale piekno wczesnego joggingu
Widze, ze kolega aikidowiec-pedancik :-) Coz ja tam nie stroje sie idac w las, bo czesto wracam brudny od blota, wiec nie bede sie stroil jak szczur na otwarcie kanalu, bo po jaka cholere 8)
Dzisiaj juz bylo chlodniej i ciemniej, wiec polar sie przydal, chociaz musze ruszyc do sklepu po jakas konkretna kurtke z kapturem na deszcze i mocne wiatry....oczywiscie te halne, a nie grochowe
Napisano Ponad rok temu
Lans na runnera i tekst w stylu 'łooo, piesku, ale masz ładną panią!' tak...? :wink:(...)zaczyna mi sie te cale poranne bieganie podobac. Nowi znajomi, nowe tematy do rozmow, nowe psiaki do wyglaskania ot cale piekno wczesnego joggingu
Jeżeli nie masz uprzedzeń, poszukaj na ciuchach. Można tam wyhaczyć sporo profi skafanderków i nie tylko, za parę zł. :-)Dzisiaj juz bylo chlodniej i ciemniej, wiec polar sie przydal, chociaz musze ruszyc do sklepu po jakas konkretna kurtke z kapturem na deszcze i mocne wiatry....oczywiscie te halne, a nie grochowe
Pozdrawiam,
h-k
Napisano Ponad rok temu
Fakt fajne sarenki czasem sie zdarzaja, ale nie sa to te same sarny, ktore mamy na mysli
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kurtek do biegania z kapturem nigdy jakoś nie widziałem, ale to pewnie dlatego, że nie szukałem. Jak pada, zakładam czapeczkę z daszkiem. Jest sporo czapek do biegania na różne temperatury...
Poza tym... Qrczaki, ludzie to nie czasy komuny, że trzeba było w nocy stać pod wędkarskim, bo węgierskie kołowrotki marki neptun przyszły. Teraz tylko nie znajdzie ten kto kiepsko szuka...
Napisano Ponad rok temu
Wiesz niby wszystko fajnie, ale naprawde nadal w kraju jest duze zacofanie jesli chodzi o ubior dla tych co maja wieksza rozmiarowke, niz przecietny Kowalski.
Fakt za granica jakos bardziej przychylniej patrza na tych bardzo duzych i bardzo malych i latwiej mozna kupic cos dla siebie, ale przeciez nie bede lecial do Paryza po buty, a przez neta i bez mozliwosci fizycznego przypasowania, jakos nie bardzo mi to pasi :-)
Napisano Ponad rok temu
Co myślisz irimi o kominiarce termoaktywnej na mrozy, czy faktycznie to nie jest mokre w okolicy ust?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No niestety tak duża rozmiarówka może być problemem. Ciuchy biegowe raczej są szyte na ludzi postury Kenenisy Bekele niż Pudziana.
Co do tych masek na twarz. Jednym z nieodpartych uroków zimy jest to, że jest... zimno :wink: Krem na silny mróz, czapka - powinny wystarczyć. Maska to chyba lekka przesada, no chyba, że ktoś staruje w maratonie na kole podbiegunowym. Do minus 15 da się biegać bez maski. Poniżej już w zasadzie powinno się trening odpuścić. Poza tym w naszym klimacie tak duże mrozu za dnia utrzymują się bardzo rzadko.
Ja rzadko kiedy zakładam na ten przykład rękawiczki. Nie lubię i tyle. Musi być trzaskający mróz bym założył. Smaruję ręce tłustym kremem, po 20 minutach biegu i tak są rozgrzane.
Mnie zimą przeszkadza przede wszystkim oblodzenie albo "chlapa" a nie temperatura. Ale jak mówiłem, bieganie zimą to osobny temat...
Na marginesie:
"Wygrywam, bo wychodzę na trening wtedy, kiedy nikt inny by nie wyszedł." Lance Armstrong
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Znacie ta firme, bo cena dosyc wysoka, a kurtka mi sie podoba :-) ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Polećcie jeszcze jakieś spodnie i kurtke na zimę, tylko please w internecie bo do sklepu nigdy nie znajdę czasu zeby pójść.
Napisano Ponad rok temu
Co do kurtek to moge polecic bergsona, ale tez jeszcze jej nie testowalem w czasie jesiennego biegania. Ostatnio zasuwalem w spodniach dresowym w deszczu i pol godzinie biegu bylo fatalnie, wiec bede sie musial zastanowic nad lepszymi portkami :-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
GaiamPowerBreathe
- Ponad rok temu
-
Masło orzechowe
- Ponad rok temu
-
Suplementy na regenerację - jakie?
- Ponad rok temu