Trening siłowy z rana
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio zaczyna mi brakować czasu na trening i coraz czesciej musze wybierac pomiedzy atletyka a treningiem technicznym SW. Nie chce rezygnowac ze sparingow, tarcz, techniki na rzecz atletyki ale jest idea. Mam czas tak od 5:45 - 7:00. Pytanie z mojej strony. Czy trening siłowy, abs i w ogole atletyka z rana kilkanascie minut po przebudzeniu to dobry pomysl? Chodzi o to czy to nie za duza katorga np. dla serca tak w przeciagu kilkunastu minut przejsc z lozka do rwania. Wygooglowac trudno cos konkretnego. Moze ktos z VB ma jakies doswiadczenia z treningiem rano. Dzieki z gory za wskazowki.
Pozdr
Itosu
Napisano Ponad rok temu
ale nie mam porownania, bo nigdy nie robilem silowego wieczorem.
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie. Jeśli zdążysz zjeść porządne śniadanie min. 30 minut przed treningiem, to powinno być ok.Bez dobrego śniadania nawet nie zaczynaj.
O serce też bym się nie martwił, pod warunkiem, że dobrze się rozgrzejesz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zdążę. Wstaję o pół godz. wcześniej.
jeeeeeeeezuMam czas tak od 5:45
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kuzwa jak sobie przypomne ile czasu wolnego na studiach bylo... a teraz treningi przez 6 rano kombinowac trzeba
Napisano Ponad rok temu
Ale też zdarza się tak, że niektórym to nie robi różnicy.
[niektórym]
:wink:
Napisano Ponad rok temu
trenowalem silke i rano i po poludniu, nie ma porownania...aczkolwiek warto sprobowac, fajnym plusem jest to, ze np ja odnotowalem spadki w sadelku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja wstaje o 0630, na silowni jestem o 0700, robie 5 minut skakanki i zaczynam robic siady :twisted: na czczo :twisted: :twisted:
ale teraz kupilem sobie bcaa, zobacze, czy jest jakas roznica.
Napisano Ponad rok temu
Mam blender. Inaczej Ostrowii nie da sie wymieszać
sorry za offtop ale nie pieni wam sie ostrowia w tym blenderze? jak sobie zmiksowalem ostatnio to mialem taka piane ze bym sie owymiotowal jakbym wypil moze z moja jest cos nie tak...
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam, aha i pisalem po treningu takze, zrozumcie jak beda jakies bledy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ze jak...? ze jak np robisz dwie partie na treningu to razem 3 h?hmm, ja robie trening silowy (na silowni) z rana, 3 razy w tygodniu wt,czw,sob. Mowie ze z rana , bo robie go ok. 9,10 z poltorej godziny normalnie na partie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ostrowia w blenderze pieni sie jak jasna cholera...
wrzuccie troche kakaa (cholera co za odmiana ) z biedronki. od razu bedziecie mieli tani gainer a Ostrowia przestanie sie pienic
a tego samego dnia zamierzasz cwiczyc sw?
tak zamierzam wieczorem zrobic trening SW (nie moge na odwrot bo sekcje mam popoludniu / wieczorem). z tymze nie codziennie zamierzam przed 6 rano robic silowke.
jak wielu z VB pracuje (i to przecietnie po 10-12 godz./doba). zajechalbym sie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
jak to zrobic ??
- Ponad rok temu
-
Czas ważności badania eeg głowy dla fighterów
- Ponad rok temu
-
mata z kolcami
- Ponad rok temu
-
Dieta do zweryfikowania
- Ponad rok temu
-
Pytanie o bieganie
- Ponad rok temu
-
animal flex czy mozna brac bez przerwy 5 miesiecy?
- Ponad rok temu
-
kawa srodkiem dopingowym :)
- Ponad rok temu
-
rower a bezplodnosc
- Ponad rok temu
-
Glukozamina
- Ponad rok temu
-
Sauna a zapalenie barku + suplementacja a ból wątroby