Dieta [Dla mnie 58.5KG]
Napisano Ponad rok temu
Chciałem się dowiedzieć jaka będzie odpowiednia dla mnie dieta na zwiększenie masy?
Moje Parametry XD
Wzrost - 173 CM
Waga - 58.5 [ Tak wiem żal.pl]
Wiek - 15 Lat
Status : Amator
Diate mogła by być w miare prosta i taka żebym potrzebne składniki mógł dostać w sklepie {SMILIES_PATH}/icon_e_smile.gif
Jestem przeciętnym poslkim obywatelem ]
Z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Ja uważam tak samo (też musiałem się do tego zastosować i już wiem mniejwięcej co i jak) ty ułuż tak jak uważasz a my ci poprawimy. Poczytaj tematy podwieszone tam pisze jak wyliczyć co i kiedy jeść i ile.Nie o to chodzi żeby Ktoś Mu rozpisał dietę a o to żeby Sam się tego nauczył {SMILIES_PATH}/icon_e_wink.gif
Napisano Ponad rok temu
Proszę o pomoc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdro chudy135
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To że na Ciebie nie działa coś nie znaczy że tak samo na niego/inną osobę. Każdy jest inny. Poprostu geny.
A to czy obrasta w tłuszcz zależy od diety, od tego jaka ona jest. Jeżeli Ty obrastałeś to znaczy że była do niczego (jeśli była) a to znaczy że brakuje Ci wiedzy, nic więcej
Napisano Ponad rok temu
EDIT by EXPERTO
OSTRZEŻENIE
Napisano Ponad rok temu
Troll nie obrażaj ludzi {SMILIES_PATH}/icon_exclaim.gif Dieta jest niezmiernie potrzebna w tym sporcie nie chodzi o to żeby zjeść dużo byle czego żeby w pewnym stopniu zwiększyć białko' date=' węglowodany i tłuszcze z jedzenia a o to żeby dostarczyć [b']odpowiednie[/b] białka i węglowodany no i tłuszcze. Na koniec dodam że ja to wiem z doświadczenia a nie z książek.a jak duzo jesz roznych rzeczy to nienazbierasz biała czy weglow? bo widze ze Twoim zdaniem nie to fajny z Ciebie kulturysta
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
widzialem jacy z was kulturyści w dziale fotek wiec wiesz
No wiesz co Troll każdy od czegoś zaczyna i nikt od razu nie jest dupny, ale ty tego nie jesteś wstanie pojąć bo jesteś żałosnym ignorantem.
bo przeczytales ksiązke o kulturystyce i myslisz ze świecisz
Szkoda słów żeby to komentować. Nie wiem czy wiesz ale takie ksiązki są pisane na podstawie wieloletnich doświadczeń ludzi dalece mądrzejszych od ciebie. Jeżeli uważasz że te wszystkie zasady opracowywane przez lata są nic nie warte to krzyż na droge. Zasady śą nie ważne można je wszystkie olać {SMILIES_PATH}/icon_lol.gif to może bedziesz nadupiał po 30 seri na klate na 1 treningu bo przecież według ciebie najważniejsze żeby było dużo reszta sie nie liczy. Tyle
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli uważasz ,że czytanie książek n/t kultursytki jest złe, to pozdro.
"Jeżeli każdy by budował koło, nikt by nie wynalazł wózka..." {SMILIES_PATH}/icon_e_ugeek.gif
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[quote name='"Troll":2w1bt8f4]litr mleka ' date=' kurczaki, szynki, ser twaróg, miód, ziemniaki, ryż, płatki owsiane, czasami jajko[/quote']
To to raczej nie jest wszystko tak jak napisałeś tylko zdrowa żywność zalecana przy diecie. Pisząc wszystko zostałeś zrozumiany dosłownie. Wiadomo że idealna diete jest cieżko ułożyć, a jeszcze trudniej ją trzymać bo każdy oprucz siłowni ma jakieś dodatkowe zajecia i niekiedy nie ma możliwości zjeść tego co powinieneś. No i tak jak pisałeś nie jest to tanie. Uważam temat za zamkniety, dalsze drążenie go nie prowadzi do niczego.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu