NO ale głównie chodzi mi o to by szybko się napompowac
I prosze jeśli jest to możliwe to proszę bez pytań ile już cwicze itp konkretnie nazwa odżywki która szybko mnie zmasuje i napompuje mięśnie

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak ja niecierpię kozaczków którzy zawsze idą na skróty...
Napisano Ponad rok temu
Jak ja niecierpię kozaczków którzy zawsze idą na skróty
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie przesadzaj z ta stylistyka. To nie forum poprawnej pisowni. Bylo szlo zrozumiec czlowieka co chcial pzekazac.
W kazdym razie mi sie wydaje ze to wplyw MMA na mlode pokolenie. Goscie w krotkich szortach napakowani, kto nie chcialby tak wygladac, sylwetki fajterskie.
Wiec szuka sie skrotow i idzie sie na latwizne. Jeszcze suple w tak mlodym wieku ujda w moich oczach jakos, ale ilu to ludzi siega po koksy w mlodosci...Zero w ogole rozsadku maja. Chca od zaraz super wygladac a nie licza sie ze zdrowie sobie zjeba . W sumei to ich sprawa.
Napisano Ponad rok temu
podpisuje się wszystkimi kończynami pod tymJa bym do tego dodał obecną manię bycia WIELKIM. Większość nastolatków nie szuka w treningu siłowym aspektu sportowego lub po prostu pracy nad własną sylwetką pod względem estetyki. Dużo dzieciaków chce być po prostu dużymi, silnymi - chcą mieć poważanie u kolegów, chcą "coś znaczyć". A skoro cel jest IMO lichy to i droga to niego taka sama- łatwa, szybka i najlepiej niewymagająca dużego zaangażowania.
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja bym do tego dodał obecną manię bycia WIELKIM. Większość nastolatków nie szuka w treningu siłowym aspektu sportowego lub po prostu pracy nad własną sylwetką pod względem estetyki. Dużo dzieciaków chce być po prostu dużymi, silnymi - chcą mieć poważanie u kolegów, chcą "coś znaczyć". A skoro cel jest IMO lichy to i droga to niego taka sama- łatwa, szybka i najlepiej niewymagająca dużego zaangażowania.
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu