Staż z P. Borowskim i R. Hoffmannem
Napisano Ponad rok temu
od dnia 2009-01-31
do dnia 2009-02-01
Prowadzący Piotr Borowski 5 dan
Roman Hoffmann 5 dan
Miejscowość Wałbrzych
Organizator Wałbrzyski Klub Aikido
Informacje dodatkowe Więcej informacji w dalszym terminie.
Informacje:
Jacek Olejarnik
tel.: 0605-569-323
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
>ZMIANA TERMINU STAŻU!
Staż odbędzie się 14-15.02.2009
WAŁBRZYSKI KLUB AIKIDO
ZAPRASZA NA STAŻ
Wałbrzych, ul. Palisadowa 48
Zespół Szkół Integracyjnych
Rozkład zajęć:
14.02.2009 - Sobota 17.00 - 20.00
15.02.2009 - Niedziela 10.00 - 13.00
Opłaty:
40zł - całość
30zł - jeden dzień
Nocleg:
Możliwy darmowy nocleg na macie
Dodatkowe informacje:
Jacek Olejarnik 0605-569-323
Napisano Ponad rok temu
ZAPRASZAMY NA STAŻ DO WAŁBRZYCHA
Prowadzący Piotr Borowski 5 dan
Roman Hoffmann 5 dan
- To prawie jak "okrągły stół"...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
staz w rocznice . dwudziesta okragla rocznice.
Niektórzy mówią, że podobno to szansa na dialog... :wink:
Chociaż są też tacy, co nie wierzą, bo warszawski sensei rodem z Wałbrzycha wstydzi się korzeni... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Chociaż są też tacy, co nie wierzą, bo warszawski sensei rodem z Wałbrzycha wstydzi się korzeni... :wink:
Może coś w tym jest, skoro nie umieścił na swojej stronie informacji o tym stażu.
Nie mówię o srtonie PFA, bo to było by zbyt wiele :wink:
Napisano Ponad rok temu
R.H nigdy nie ukrywał, że jest z Wałbrzycha i nigdy sie tego nie wstydził, o ile mi wiadomo. Pamiętam nawet taki artykuł prasowy zatytułowany "Praca w kopalni dala mu wiele". 8)
Mówienie więc tu o jakis ansach jest zwyczajnie czepialstwem bez podstaw :? :twisted:
Przy takiej postawie trudno nie tylko o porozumienie ale i o dialog :roll: :roll:
Napisano Ponad rok temu
na ten Dzień planowany jest staż z Pascalem Durchon, Gwardia/Racławicka
Poza tym Hoffmann i Borowski to chyba strata czasu... ?
ama
Napisano Ponad rok temu
ama
8O 8O 8O
Lubię ten luz i szacuneczek do instruktórow/ mistrzow, u których zaczynali TWOI mistrzowie :roll: :twisted:
skomentuję to Twoimi własnymi słowami z innego postu:
Co za banał!
następny "Cierpiarz"
Zapisz się na BOks do Państwowej sekcji
Jaka miarą mierzysz taką ci odmierzą teraz lub za lat kilka.
Napisano Ponad rok temu
Brawo, Łabędziu. Nic dodać, nic ująć.Jaka miarą mierzysz taką ci odmierzą teraz lub za lat kilka.
Napisano Ponad rok temu
Myślę droga Amelio, że mimo tego , iż jesteś już " starą gwardią" bo przecież trenujesz już , jak to sama mówisz, 7-10 lat, to nie dorastasz Hoffmanowi i Borowskiemu do pięt , więc nie zadzieraj tak noska i nie wypisuj takich durnot.
Pozdrawiam , OSU ! Andrzej
Napisano Ponad rok temu
No to organizator chyba sobie strzelił w kolano.
ama
Utrzymując konwencję, Durchon tym bardziej!!! :wink:
Napisano Ponad rok temu
Chciałem napisać to samo, ale skoro nie ćwiczę aikido, ten żart w moim wykonaniu mógłby nie być śmieszny :wink:Aikido to strata czasu
Napisano Ponad rok temu
No to organizator chyba sobie strzelił w kolano.
ama
Gérard Depardieu tyle samo znaczy w aikido, co ten Twój chłopyś - Pascal. Robicie z niego bożka i wpadacie w ekstazę nad jego osobą, a to tylko zwykły żabojad... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Cholerny prowokator :wink:Aikido to strata czasu :wink:
Kurna, Leone, zaraz będziemy się przerzucać argumentami, który z wymienionych jest bardziej mojszy i temat się rozpłynie :wink: Chociaż jest faktem, że to amelka zaczęła, rzucając błyskotliwą tezę o wyższości świąt bożego narodzenia nad świętami wielkiej nocy 8) :wink:Gérard Depardieu tyle samo znaczy w aikido, co ten Twój chłopyś - Pascal.
Napisano Ponad rok temu
No właśnie, ja chciałem spytać co takiego potrafi Pascal Durchon a czego nie potrafi Borowski z Hoffmanem żeby uznać, że jedno to strata czasu a drugie nie...???zaraz będziemy się przerzucać argumentami,...
Ech, pamiętam jak na jednym stażu Sensei Jerzy S. i Sensei Pascal D. wzięli się za łby w rogu sali to aż się materace rozjechały na boki. Otóż jeden chciał koniecznie pokazać, że jest lepszy...Zgadnijcie, który oraz to, który okazał się faktycznie lepszy??? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Akahige, mi chodziło li tylko o to, żeby nie pieprzyć bez sensu. Kogo lubię to lubię. Innych nie obrażam.No właśnie, ja chciałem spytać co takiego potrafi Pascal Durchon a czego nie potrafi Borowski z Hoffmanem żeby uznać, że jedno to strata czasu a drugie nie...???
Zgaduję - Ty???? 8) :wink:Ech, pamiętam jak na jednym stażu Sensei Jerzy S. i Sensei Pascal D. wzięli się za łby w rogu sali to aż się materace rozjechały na boki. Otóż jeden chciał koniecznie pokazać, że jest lepszy...Zgadnijcie, który oraz to, który okazał się faktycznie lepszy??? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Może coś w tym jest, skoro nie umieścił na swojej stronie informacji o tym stażu.
Nie mówię o srtonie PFA, bo to było by zbyt wiele :wink:
Informacja była od dawna na stronie sensei Hoffmanna. Na stronie PFA także została umieszczona (krótko przed terminem stażu).
Dziękuję wszystkim OŚMIU przyjezdnym, którzy zechcieli nauczać się u dwóch 5 danów :? 0 osób z PFA.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Seminarium z Saito sensei (syn) - Bratysława
- Ponad rok temu
-
Staż z Sensei Pascalem Norbelly (6 dan)
- Ponad rok temu
-
Czy to jest jeszcze aikido?
- Ponad rok temu
-
Wesolych Swiat 2008
- Ponad rok temu
-
zło kryło sie w aikido czesć nastepna...czyli nowy artykuł..
- Ponad rok temu
-
Urodziny Mistrza
- Ponad rok temu
-
Dojo Stara Wieś
- Ponad rok temu
-
Ukemi - odbieranie techniki
- Ponad rok temu
-
real aikido