styl bardzo podobny do Sei Budokai
This is Zendokai MMA Karate from Japan, this style is direct offshoot of Kudo- Daido Juku,splintering out 1999 from KIF.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
styl bardzo podobny do Sei Budokai
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja cały czas mam nadzieję, że chłopaki otworza sekcję w krakowie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wybaczcie mi tą autoreklamę ale muszę się pochwalic: dwóch moich zawodników wywalczylo wczoraj w mistrzostwach swiata w kickboxingu (ISKA) na Zyprze mistrzostwo swiata! Nie ukrywam ze jestem dumny z moich chłopaków i z siebie trochę też
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Graulacje wielkie dla nich i trenera
Tak z ciekawości - trenowali tylko sei budokai czy cos innego przedtem / w trakcie? I ile czasu już ćwicza?
Napisano Ponad rok temu
Sempai Florian (1 dan Seibudokai) zaczynal od Wado-ryu, u mnie cwiczy pare lat. Na dniach ma podpisac zawodowy kontrakt, Aydin zamim przyszedl do mnie cwiczyl 3 miesiace boksu. Czyli wlasciwie mozna powiedziec ze jest moim/naszym wychowankiem. Obydwoje cwicza glownie stojke, sam im z reszta tak ustawilem program treningow.
.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sei Budokai to fajny wszechstronny system na waszej stronie można zobaczyć , że zawody dzieci są organizowane w formule grappling można by pójść dalej i poza formułą Sei budokai/MMA rozgrywać również formułę grappling , submission fighting dla dorosłych tak jak robią np w Shidokan, zawodnicy Sei Budokai poza zawodami MMA, Sei budokai ,K1 mogli by również startować w submission fighting i pewnie wtedy dobrze by sobie w tej formule radzili system byłby atrakcyjniejszy dla ludzi lubiących rywalizację sportową w MMA , K1 lub tylko na same chwyty np gdy wiek , kontuzję nie pozwalają już na walkę na zawodach z uderzeniami mogli by powalczyć sobie w submission
np coś takiego
Pozdrawiam
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu