Sei-Budokai
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oczywiscie serdecznie zapraszam innowierce|innowiercow Prosilbym tylko o mozliwie szybkie potwierdzenie przyjazdu, ew. podanie liczby chetnych celem rezerwacji noclegu. Pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiecej filmow znajdziecie na youtobe pod sei-budokai lub seibudokai.Milego ogladania!
PS Przygotowujemu nowy filmik z ostatnich zawodow, juz sie na niego ciesze bo walki staly na dosyc wysokim poziomie!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Prowadzacy to: hanshi Dave Jonkers 9 dan, shihan Leonardo Voinescu 8 dan i shihan Semmy Schilt 6 dan. Zapraszam!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To ja już nic nie rozumiem
Ale taki Demura był i na nasze zaproszenie i na Kozaka
Napisano Ponad rok temu
pytanie mam o 2-gie kyu, czy walki w ochraniaczach czy bez :wink:
Gdzie indziej to za to dają 4 dana :wink:
Napisano Ponad rok temu
W praktyce bywa tez tak ze jesli zdajacy na twoje przykladowe 2 kyu ma do dyspozycji duzo slabszych przeciwnikow np 8, 6,5 kyu zaklada sie kaski i dodatkowo rekawice bokserskie. Zdarza sie tez ze czesc walk przeprowadza sie bez kaskow w malych rekawiczkach ale wtedy kontakt rekami na glowe jest b. lekki
Czasem dopuszcza sie tez walki w rekawicach bokserskich. Walki w parterze przeprowadza sie dodatkowo, ale juz bez uderzen.
Mamy jednak taka zasade: nie wolno nokautowac przeciwnikow (walka ma byc techniczna) Jesli jednak zdajacy na skutek uderzenia, braku kondycji itd nie jest w stanie kontynuowac walki - niestety oblewa.
PS: u nas nie ma tylu "szichanow" jak w pewnych znanych na forum organizacjach i tak jest dobrze. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie znam waszych podziałów ale kto jest autentyczny ty czy on
Autentyczny? Nierozumiem... Jestem z krwi i kosci, i taki jaki jestem - wiec chyba autentyczny. Z Blumingiem i jego organizacja nic nas nie laczy, ani tez z Muratem, ani z kilkoma innymi soke wiec chyba jednak nie autentyczny. Czy to dobrze czy zle - sam ocen
A na powaznie, chetnie sluze odpowiedzia na pytania dotyczace Sei-Budokai
Użytkownicy przeglądający ten temat: 7
0 użytkowników, 7 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kyokushin w programie LajfCzat
- Ponad rok temu
-
sztuka realnej walki edynburg
- Ponad rok temu
-
Najskuteczniejszy Styl Walki...Dlaczego???
- Ponad rok temu
-
Ewolucja Sanchin kata
- Ponad rok temu
-
¤ OTWARTE ZGRUPOWANIE SEIDO KARATE-SZCZECIN!!!
- Ponad rok temu
-
Kokoro Cup - 13 grudnia w Warszawie gala Kyokushin i K-1
- Ponad rok temu
-
Poszukuje Karategi Shureido
- Ponad rok temu
-
Kto chętny na sparring????
- Ponad rok temu
-
Puchar Polski Oyama Karate Semi-knockdown Jelenia Góra 29.11