sensei Jan prosze o info jakie kategorie wagowe beda obowiazywaly na zawodach w Łasku
![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
osu
sensei Jan prosze o info jakie kategorie wagowe beda obowiazywaly na zawodach w Łasku
Napisano Ponad rok temu
Sanchin w Sei Budokai to wersja okinawska tego kata, ruchy sa jednak bardziej obszerne niz w pierwowzorze. Z kata Sanchin z Kyokushin/Goju-ryu nie ma ono wlasciwie wiele wspolnego, praca "wewnetrzna" tzn oddychanie itd tez jest inne, rowniez rozlozenie ciezaru ciala: przednia noga 60, tylna 40% itd. Sanchin kata to temat rzeka...
Najblizsze seminarium odbedzie sie w Lasku 2-3 kwietnia. Zapraszam!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kiedyś taki filmik był, gdzie trzech czy czterech mistrzów robiło swoje sanchin.
Zz karate i kung fu. Bardzo ciekawe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja dostałem lanie .....chociaż nie dałem się znokautować .....przewciwnik był dla mnie za mocny , Robert Kwiatkowski trener MMA oraz BJJ z dużym doświadczeniem w startach MMA , z klubu Triumfator Łódź ....Ogólnie Turniej O Puchar Hanshi Leonardo Voinescu dość mocno obsadzony .....były to zawody dla zawodników ze sporym doświadczeniem . W wakacje mamy obóz w Karpaczu , również w Rumunii . Na jesień obóz w Niemczech . Ja jadę do Karpacza , oraz na jesień na obóz przeznaczony dla Trenerów Sei-Budokai do Niemczech .Jak wrażenia po zawodach.Może jakaś krótka relacja
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu