Sei-Budokai
Napisano Ponad rok temu
Nasze seminaria sa otwarte, dla innych - poza tymi dla instruktorow. Na za wody moze przyjechac rowniez kazdy niezaleznie do jakiej organizacji nalezy. Jesli jest to wspolpraca to tak, poza tym nic nas z nikim nie laczy, co mialoby z tego wyniknac, kazda organizacja mysli przeciez wylacznie o sobie.
Oczywiscie byly udzialy w mistrzostwach swiata Kudo, wspolne obozy z Kyokushin, Ashihara International i cos tam jeszcze ale wynikalo to z osobistych przyjazni/zwiazkow hanshi Voinescu z liderami tych organizacji.
Obecnosc hanshi Jonkersa i Semma Schilta w strukturach SeiBudokai powoduje oczywiscie ze z Ashihara Karate jestesmy w jakis sposob zwiazani, chociaz to zupelnie rozne systemy i koncepcje walki.
Napisano Ponad rok temu
Zawody i seminarium na wysokim poziomie, to potwierdziło (kolejny raz), że SeiBudokai ma bardzo dobrą kadrę trenerską, po raz kolejny potwierdziła się też wysoka wiedza i umiejętności shihanów. Nie są to puste pochwały, jako Triumfator współpracujemy z najlepszymi (kilku osobom i organizacjom podziękowaliśmy) - najważniejsi są ludzie i ich umiejętności. Jeszcze raz pozdrawiamy !
Zdjęcia z zawodów:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Seminarium w Łodzi:
Napisano Ponad rok temu
kiedy planujecie kolejne zgrupowania Sei budokai ? i w jakich miastach ?
w ogole w jakich miastach sa kluby Sei budokai Karate ?
Napisano Ponad rok temu
w tym roku szkolnym będą jeszcze jakieś seminaria Sei budokai ?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
zapewne bendą .....Przyjedziesz napewnoWitam
w tym roku szkolnym będą jeszcze jakieś seminaria Sei budokai ?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Czy Triumfator trenuje teraz na ul. Moniuszki, w dawnym dojo PZKT?Reprezentuje Triumfatora,
Napisano Ponad rok temu
Czy Triumfator trenuje teraz na ul. Moniuszki, w dawnym dojo PZKT?Reprezentuje Triumfatora,
Tak, zajęcia mamy na parterze (duża sala z lustrami) oraz na mniejszej sali na drugim piętrze. Obie wyposażone w maty, worki, drabinki i gumy.
Napisano Ponad rok temu
oj tam.chciałem tylko pokazać jedne z największych wydarzeń w świecie kulturystyki i sportów walki. jeżeli spotyka się legendy mma, ufc itd. to wg mnie warto o tym pisać.Invi
Proszę nie prowadzic działalności reklamowej na forum.
Szukałem jakiegoś działu aktualności, ale nie znalazłem.
Na przyszłość w miejsce klubu/firmy/organizacji mam wstawiać [xxxxxxx] ?Wszystkie te podmioty tak naprawdę są zarobkowe.
W każdym razie to Twoje forum i szanuje decyzję.
Napisano Ponad rok temu
Mnie zainteresował fakt, że zadomowiliście się w firmowym dojo PZKT. I powód dla którego się przenieśli gdzie indziej.Na przyszłość w miejsce klubu
Napisano Ponad rok temu
Mnie zainteresował fakt, że zadomowiliście się w firmowym dojo PZKT. I powód dla którego się przenieśli gdzie indziej.Na przyszłość w miejsce klubu
Ja wiem czy firmowe.... PZKT wynajmowało po prostu pomieszczenia od YMCA jak wiele innych klubów (FNF, kiedyś seitedo karate, boks i wiele innych), nie znam powodów rezygnacji z YMCA.
P.S. nie chcę dalej ciągnąć wew. spraw Triumfatora bo się robi za duży offtop
Napisano Ponad rok temu
Może i wynajmowało, ale to oni wyremontowali i przystosowali. Stąd moje pytanie. Death-wish wybaczy, bo sam jest zainteresowany 8)Ja wiem czy firmowe.... PZKT wynajmowało po prostu pomieszczenia od YMCA
Napisano Ponad rok temu
Znam tylko kilka plotek, które z uwagi ,że są plotkami nie zamieszczam, bo później będzie "bo invi napisał..." PZKT miało dwie sale, jedną mamy My a drugą największą - FNF szkoła tańca. Myślę, że tyle w tym temacie.Może i wynajmowało, ale to oni wyremontowali i przystosowali. Stąd moje pytanie. Death-wish wybaczy, bo sam jest zainteresowany 8)Ja wiem czy firmowe.... PZKT wynajmowało po prostu pomieszczenia od YMCA
Napisano Ponad rok temu
Invi
Proszę nie prowadzic działalności reklamowej na forum.
Od niedawna Triumfator dolaczyl do Sei Budokai, wiec jakas wzmianka o tym klubie jest w tym temacie jak najbardziej na miejscu. Nawet jesli to troche "dzialalnosc reklamowa" :wink:
Zaplecze Triumfatora jest takie ze tylko pozazdroscic, do tego fajni ludzie, odpowiedzialna i fachowa kadra trenerska, duze kontakty w swiecie sztuk i sportow walki, a to wszystko spiete wlasciwa etykieta i (samo)dyscyplina wiec nie ma sie czego wstydzic. Mysle ze wspolnie przelejemy jeszcze nie jedno wiadro potu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Działalność reklamowa nie jest. Zapraszam do przypomnienia sobie regulaminu forum. Nie mam nic przeciwko wspominaniu klubów, jednakże zamieszczone zdjęcia oraz ich opis dotyczyły reklamy.
no ok, może trochę przegiąłem pozdrawiam !
Napisano Ponad rok temu
ze strony
wynika , że klub jest chyba w organizacji IBK Kyokushin nic o Sei Budokai nie piszą tylko o współpracy
a szkoda bo Sei budokai wygląda na wszechstronny wartosciowy styl karate kontaktowego
jak wygląda walka nozem w sei budokai gdzies wspominaliscie , ze są takie elementy i że pod samoobrone równiez się cwiczy w Waszym stylu
szkoda , że w Polsce jest tak mało klubów Sei budokai na swiecie obecnie w jakich krajach sa kluby ?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Robert Musierowicz podjął decyzje że nacisk na Sei-Budokai będzie bardzo wyraźny w klubie Triumfator Łódź. Sprawa powierzenia Robertowi Musierowiczowi Branch Chief BIKO na Polskę jest też aktualna . Do września ruszy nowa strona BIKO Polska .witam
ze strony
wynika , że klub jest chyba w organizacji IBK Kyokushin nic o Sei Budokai nie piszą tylko o współpracy
a szkoda bo Sei budokai wygląda na wszechstronny wartosciowy styl karate kontaktowego
jak wygląda walka nozem w sei budokai gdzies wspominaliscie , ze są takie elementy i że pod samoobrone równiez się cwiczy w Waszym stylu
szkoda , że w Polsce jest tak mało klubów Sei budokai na swiecie obecnie w jakich krajach sa kluby ?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Do września ruszy nowa strona BIKO Polska .
Realnie patrząc pierwsza połowa sierpnia ;D
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kyokushin w programie LajfCzat
- Ponad rok temu
-
sztuka realnej walki edynburg
- Ponad rok temu
-
Najskuteczniejszy Styl Walki...Dlaczego???
- Ponad rok temu
-
Ewolucja Sanchin kata
- Ponad rok temu
-
¤ OTWARTE ZGRUPOWANIE SEIDO KARATE-SZCZECIN!!!
- Ponad rok temu
-
Kokoro Cup - 13 grudnia w Warszawie gala Kyokushin i K-1
- Ponad rok temu
-
Poszukuje Karategi Shureido
- Ponad rok temu
-
Kto chętny na sparring????
- Ponad rok temu
-
Puchar Polski Oyama Karate Semi-knockdown Jelenia Góra 29.11