ale co pchające dłonie mają wspólnego z walką w parterze?
to tak wygląda, jakby zobaczył ktoś na wideo kilka pozycji parterowych i zaczął naśladować, wprowadzając do nich swoje ulepszenia żeby było ładniej.
znasz pchajace dlonie?
Napisano Ponad rok temu
ale co pchające dłonie mają wspólnego z walką w parterze?
to tak wygląda, jakby zobaczył ktoś na wideo kilka pozycji parterowych i zaczął naśladować, wprowadzając do nich swoje ulepszenia żeby było ładniej.
Napisano Ponad rok temu
Dwa lata na bjj - dawno temu co prawda - sprawiają że chyba troche kumaty jestem jesli chodzi o parter. I jakkolwiek mistrzem ziemi nigdy nie byłem - wprost przeciwnie, to jednak dziesiątki przekulanych godzin sprawiają ze jestem w stanie w pewnym stopniu ocenić co jest skuteczne na ziemi i uwierz mi ze to są jakieś jaja. No chyba że to ma być jakaś zabawa.
I nie, niie mam nastu- lat, nie jestem fanatykiem od "moja sw jest najlepsiejsza", każdy robi to co lubi, ale to co widziałem to mniej-wiecej tak jakby nagle ludzie z mma postanowili ze bedą robić formy z szablami na zasadzie "hej! to chyba tak powinno wyglądać!"
Napisano Ponad rok temu
Tutaj forma stylu Yang linii Yang Banhou
czyli ta, której naucza Yang Jwing-Ming w YMAA.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
spróbuję jeszcze raz: co mają te cyrki z filmu na y2b wspólnego z walką w parterze?ale co pchające dłonie mają wspólnego z walką w parterze?
znasz pchajace dlonie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
spróbuję jeszcze raz: co mają te cyrki z filmu na y2b wspólnego z walką w parterze?ale co pchające dłonie mają wspólnego z walką w parterze?
znasz pchajace dlonie?
Napisano Ponad rok temu
Ten argument mnie przekonał.mam kolege,ktory cwiczyl wiele lat i to''tylko'' aikido,i jest b.skuteczny,i nikt praktycznie go nie zaczepia.wyglad,dzieki treningowi i wlasnym predyspozycjom ma ''nieaikidocki''.jest duzy i lysy...
aha...i nie cwiczyl parteru
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
blabla bla bla?[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to nie działa tak dosłownie jak mma, za to efekt jest podobny
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu