Nitrobolon 2 i Xpand w jednym cyklu
Napisano Ponad rok temu
1.Jakie jest Wasze zdanie odnośnie Nitrobolon`u 2 i Xpanda ( trochę się naczytałem i sam już ogłupiałem : P kiedyś jadłem XP i byłem z niego bardzo zadowolony , jednak było to prawie 9 miesięcy temu i kiedyś doszły mnie słuchy że po wypromowaniu XP stracił trochę na jakości )
2.Czy zastosowanie Nitrobolon`u 2 i Xpanda w jednym cyklu to dobry pomysł ? ( wiem że oba te produkty to staki kreatynowe i do dobrego cyklu trzeba zakupić 2 opakowania , jednak ostatnio znalazłem w kilku miejscach opis że zastosowanie Nitro 2 i Xpanda na raz może być dobrym rozwiązaniem , zamiast jeść 2x Nitro 2 lub XP kupić po 1 sztuce i jeść razem )
3.Wyczytałem że w cyklu Nitro 2 i XP powinno się jeść na czczo Nitro 2 a 30min przed treningiem XP , czy wg Was jest jakaś różnica odnosząca się do kolejności spożywania tych staków ? I jaka różnica jest między spożywaniem (jednego z tych staków ) 30 min przed treningiem a bezpośrednio po treningu ? Chodzi tu o fakt że czasem nie jestem w stanie przewidzieć za ile będę mógł ruszyć na siłownie i dokładnie obliczyć tych zalecanych 30min do rozpoczęcia treningu , czy spożycie 30min przed treningiem ma lepszy wpływ niż bezpośrednio po treningu ?
4.Tutaj kieruje pytanie już mniej ważne ale nad którym też się zastanawiałem jakiś czas temu . Czy w cyklu spożywanie staka NO ze zwykłą kreatyną ( mono/jabłczan/ester ) lub stakiem kreatynowym mogło by mieć lepsze skutki ( chodzi o zrobienie siły , oczywiście trochę masy i wyglądu też nie zaszkodzi xD ) niż jedzenie samych staków kreatyny jak opisałem wyżej ?
Napisano Ponad rok temu
2. Generalnie czasami lepiej jest brać jeden stak, czasami dwa różne - wszystko zależy od składu. W tym przypadku myślę, że połączenie obu może być fajne
3. Przed treningiem najlepiej stosować staki, które zawierają jakieś NO boostery, jak np Horse power itd, a po treningu, jeżeli ich nie zawierają (tak prosto wyjaśniając:P). Przed treningiem jedz Xp. Nie musi to być dokładne 30 minut, ale tak 25-40 odstępu od treningu (żeby zdążył zadziałać)
4. Kretka + NO dają lepsze rezultaty, niż sama kretka, to oczywiste:P No i wtedy NO bierzesz przed treningiem, a kreatynę już po (odnośnie pytania nr 3)
Kawałek na ten tydzień:
http://www.youtube.com/watch?v=Zq64GRGpLQc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
odnośnie tego co napisałeś w pkt 4 to nie chodziło mi o to czy kretka z NO daje lepsze efekty bo to wg mnie logiczne , chodziło mi o to czy zastosowanie staka NO + kreatyny da większe efekty niż samych staków kreatynowych ?
Dead
Shotgun to stak NO a mi chodzi o stak kreatynowy ( Nitrobolon II a nie I )
Kamyl
widzę że jesteś tutaj wyżej postawioną osobą : D mógłbyś trochę rozwinąć swoją wypowiedź i odpowiedzieć mi na moje pytania ? byłbym wdzięczny
tak na poboczu
19lat, 168cm , 72kg , prawie 20miesięcy stażu na siłowni, 4 dni treningowe w tygodniu , wcześniej miałem 4 cykle ( mono , jabłczan , jabłczan , Xpand) , uczę się dlatego nie mam bardzo rozbudowanej i utrzymywanej diety bo różnie to bywa ze szkołą ale staram się w miarę możliwości . W tym cyklu do którego się przygotowuję chciałbym polepszyć głównie siłę ( trochę "ciała" oczywiście też nie będzie mi przeszkadzać : D )
Napisano Ponad rok temu
Jezeli bym mial je ustawiac w kolejnosci to na pierwszy miejscu bylaby II potem I i na koncu III. Summarum szkoda hajsu na to:)