Witam. Chętnie bym wystartował, ale nie wiem czy jest sens. 90kg przy 65kgmasy ciała to dobry wynik? :?
Moim zdaniem dobry, startuj :wink:
Napisano Ponad rok temu
Witam. Chętnie bym wystartował, ale nie wiem czy jest sens. 90kg przy 65kgmasy ciała to dobry wynik? :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak cos to juz 1x mase ciala :wink:PS. Dajcie proszę wyciskanie połowy swojej masy ciała. Kto więcej powtórzeń
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Powiem tak : 130kg powinno pójść elegancko . Gdybym się zdecydował na udział w konkursie to skupiłbym się nie na podwyższeniu ciężaru ale na szybkim pozbyciu się tłuszczu . Obecnie ważę około 80kg a strata tych kilku kg jest w zasięgu ręki .
Napisano Ponad rok temu
Powiem tak : 130kg powinno pójść elegancko . Gdybym się zdecydował na udział w konkursie to skupiłbym się nie na podwyższeniu ciężaru ale na szybkim pozbyciu się tłuszczu . Obecnie ważę około 80kg a strata tych kilku kg jest w zasięgu ręki .
Jak wklejales zdjecie plecow to mi to na 80kg niewygladalo :-)
Chyba ze masz 150cm, bo takim mniejszym,zbitym typkom dobrze idzie wyciskanie :-)
Kurde szkoda ze teraz sily nierobie tylko mase , tak to mogl bym cos powalczyc :-)
Zyciowka 120kg przy 74kg
Napisano Ponad rok temu
za co jestesmy ci wdzieczniPoważnie sie zastanawiam żeby wrzucić jakieś nagranie swoje ale nie chce swojej gęby pokazywać :?
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu