Konkurs "Grip Master" Takedown
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
mój rekord to 230 przy wadze 95 kilo pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
http://pl.youtube.com/watch?v=ATjYXRXaWE4
ciekawie czy ktoś to przebije ? :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ciekawie czy ktoś to przebije ? :twisted:
Raczej nie sądze, zresztą Takedown - z całym szacunkiem - fajnie ze zrobiles ten konkurs, ale wyciskanie na ławeczce na forum poświęconym SW to był chybiony pomysł. Mogles na przyklad poprosic o jakis popisowy shadow boxing albo coś, zgłoszeń byłoby z 10 razy tyle, a i posmiac sie troche byloby mozna.
Napisano Ponad rok temu
http://pl.youtube.com/watch?v=ATjYXRXaWE4
wynik naprawde godny uwagi. troche szkoda ze masz dwa posty w tym jeden dubel... napisz jeszcze ile cisniesz bez koszulki
Napisano Ponad rok temu
Co do filmiku który został tu wrzucony to prosiłbym o kontakt pana "mcekaswital" zanim konkurs się skończy. Wszelkie dane kontaktowe są w moim profilu lub na stronce.
Napisano Ponad rok temu
1. konkurs byl z duza dowolnoscia tak zeby kazdy mogl cos podeslac, zarowno Ci ktorzy robia szpagat z zeskoku jak i Ci ktorzy robia przysiad z 300 kg. czyli cos w stylu najlepszy filmik
2. dlugi czas nadsylania filmikow tak aby zgloszen bylo duzo.
Napisano Ponad rok temu
No jest to jakiś pomysł... tęgie umysły Budo coś wymyślą.
Napisano Ponad rok temu
i jakieś jury by to oceniło :D
Mam talent na budo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jestem na nie;p to bedzie nie do ocenienia kto jest najlepszy, kto powinien wygrac... Ja bym walnal jakies testy i pkt z dany czas za dany ciezar itp.
Słaby pomysł, bo nie każdy z budo musi ćwiczyć siłowo.
Z drugiej strony test oparty o ćwiczenia z wykorzystaniem własnej masy ciała faworyzowałby osoby lżejsze itp itd.
Moim zdaniem dobrym rozwiązaniem było by coś związane z pisaniem. Jakaś wypowiedź na konkretne zagadnienie, opracowanie danego tematu itp.
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Pomysł na "wypracowania" też imo nie najlepszy. Budo to nie gimnazjum. O czym w ogóle miały by być te teksty? Opracowania dotyczące różnych sw? Może od razu zaczniemy znów tematy o skutecznosci? Przecież od razu by sie zaczeły dyskusje i kłótnie...
Imo najlepszym rozwiązaniem było by przysyłanie filmików z pokazowych walk, walki z cieniem, popisów w klimacie xma, jakiś klimatycznych form czy też montaży z treningu. Takie zróżnicowanie sprawiłoby że każdy mógłby się odnaleźć.
Takedown sam, albo z pomocą moderatorów wybrałby najlepsze propozycje, można by tez zrobić głosowanie userów. Dobrym pomysłem było by też ufudnowanie jakiś symbolicznych nagród dla paru miejsc poza pierwszym.
Myślę że zainteresowanie było by o wiele większe, a i pooglądać ciekawe rzeczy by można.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Budo to nie gimnazjum.
Taaa, szczególnie po tematach w knajpie to widać :wink:
Może, faktycznie pisarskie wypociny to nie do końca trafiony pomysł. Temat zadowalający wszystkich to był by kolejny problem.
Filmy z własnymi umiejętnościami... ja mam mieszane uczucia. Po pierwsze trudno ocenić, po drugie znów będą pokrzywdzeni adepci sportów mniej widowiskowych itp. Chociaż w gruncie rzeczy... można spróbować
No, ale dalsza burza mózgów...
może jakiś test z wiedzy o MA przygotowany przez Takedown i moderatorów?
Albo będziemy układać wierszyki?
PZDR
Napisano Ponad rok temu
z drugiej strony zalezy jak kto zapatruje sie na takie konkursy. ja widze to tak:
1. nie obchodzi mnie czy wygram
2. grunt zeby bylo duzo zabawy i radochy
3. no i Takedown ma reklame
Itosu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
motywacja
- Ponad rok temu
-
jak brac animal pak?