Jak "zrobić" ręce w domu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po cholere robić masę skoro tak wolno idzie ? nie lepiej połozyć nacisk na inne elementy ?
Dlatego nie ćwiczę już na masę, ale nie chcę też chudnąć. Muszę się pilnować, żeby nie zejść z BMI poniżej tych 21.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie chodzi o podskakiwanie, tylko respect na dzielni :wink:jak jestes taki chudy zostan nozownikiem. nikt Ci nie podskoczy
A tak na serio, chciałem przybrać trochę na masie mięśniowej głównie ze względów estetycznych - żeby ładnie było widać rzeźbę (klata, bicy, zestaw dyskotekowy :wink: ). Obawiam sie jednak właśnie, że nie jest mi to pisane w tym wcieleniu . Wiadomo, jak się ma wysportowaną sylwetkę ale małą masę, można najwyżej na basenie albo na plaży poszpanować, a mamy zimę ;P. Tak czy owak, zdaje sobie sprawę że mam przejebane więc zapewne jeśli wrócę na siłkę to tylko żeby robić tam siłę pod SW, niż stricte masę mięśniową.
Isao, jaki ty masz współczynnik BMI? Gdzieś twoje zdjęcia widziałem i na oko masz 70 - 80kg, zgadłem? To i tak nieźle.
edit: No tak, napisałeś ;P 21 Ja mam 20, czy coś koło tego.
Napisano Ponad rok temu
A tak na serio, chciałem przybrać trochę na masie mięśniowej głównie ze względów estetycznych - żeby ładnie było widać rzeźbę (klata, bicy, zestaw dyskotekowy :wink: ). Obawiam sie jednak właśnie, że nie jest mi to pisane w tym wcieleniu . Wiadomo, jak się ma wysportowaną sylwetkę ale małą masę, można najwyżej na basenie albo na plaży poszpanować, a mamy zimę ;P.
Aaaaaaa... Poszpanować Zimą się nie da bo masy za mało mówisz? Robisz tak. Zakładasz 4 albo nie 6 bluz (koniecznie jedna z kapturem) i wychodzisz na dzielnie no i nie zapomnij włączyć komóry na głos z jakąś rąbanką. Będzie podwójny respect
Szacun ziąąąąą :)
Itosu
Oczywiście żartuję. Wybacz mi złośliwy z natury jestem
Napisano Ponad rok temu
Isao, jaki ty masz współczynnik BMI? Gdzieś twoje zdjęcia widziałem i na oko masz 70 - 80kg, zgadłem? To i tak nieźle.
Na oko to wiesz co
Mam 172 cm i ważę 63kg- BMI 21.
Rzeźbę mam niezłą i nic poza tym...
Napisano Ponad rok temu
Hah, to jest jedna opcja, czekam na inne propozycje...
Napisano Ponad rok temu
po drugie, zacznijcie jesc!
Napisano Ponad rok temu
po pierwsze, to wy chyba nie wiecie co to jest "rzezba". wychodzone 14 latki nie maja "rzezby"! :twisted:
a chcesz sie na lape posilowac ?? :twisted:
Napisano Ponad rok temu
nie mowie, ze nie mozesz byc silny; mowie, ze nie masz "rzezby"po pierwsze, to wy chyba nie wiecie co to jest "rzezba". wychodzone 14 latki nie maja "rzezby"! :twisted:
a chcesz sie na lape posilowac ?? :twisted:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
po pierwsze, to wy chyba nie wiecie co to jest "rzezba"
Powiedział novocaine, żongler w pinglach
kurna, mój dzień składa się z jedzenia, spania i treningów, ile można ;]
Napisano Ponad rok temu
po pierwsze, nigdzie nie pisalem, ze mam mase czy rzezbe, w przeciwienstwie do niektorychPowiedział novocaine, żongler w pinglach
no to dawaj, co dzis zjadles?kurna, mój dzień składa się z jedzenia, spania i treningów, ile można ;]
Napisano Ponad rok temu
(...)
nie mowie, ze nie mozesz byc silny; mowie, ze nie masz "rzezby"
(...)
a ja Ci tylko delikatnie mowie ze piszesz nie na temat
tak btw to takich tematow byly setki
co robic aby miec duze lapy ??
duzo trenowac lapy i duuuuuuuuuuuzo zrec
włala 8)
Itosu
PS. Novo skad wiesz ze nie mam rzezby ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiecie o co mi chodzi. zeby miec prawdziwa rzezbe, to najpierw trzeba miec troche miesni. majac 180cm i 65kg nie bedzie sie mialo odpowiedniej masy, zeby byla rzezba. jak sie jest chudzina, ktora ma zero tluszczu, to to nie jest "rzezba".
:wink:
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Buakaw Por. Pramuk - dwukrotny mistrz świata w K1 - 174 cm i 69kg wagi.no dobra, ale ile ten taj ma wzrostu, 160?
Wolałbym wyglądać jak on, niż jak ten mutant, co go wkleiłeś. :wink: Mimo wszystko on waży 69, a ja 60...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
minusy noszenia kasku rowerowego
- Ponad rok temu
-
Dymatize super amino 4800
- Ponad rok temu
-
zwiększenie ilości podciągnięć-pomóżcie
- Ponad rok temu