a nie chciałeś słuchać zeby nie jeśc kreatyny..Szkoda. Jestem tak zawiedziony swoją postawą że chętnie dałbym sobie urwać nogę na jakiś zawodach w najbliższym czasie.
To wszystko przez kreatyne
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak, sally, tak.
Ale, bo jak zwykle się obruszysz, że tylko Ty masz rację, a wyniki badań i nauka nie - chciałbym się dowiedzieć, na czyjej metodologii treningu i odżywiania się (przede wszystkim) opierasz te banialuki i jacy czołowi sportowcy zdobywali swoje wyniki bez suplementacji.
Chciałbym też zobaczyć wyniki badań JASNO I JEDNOZNACZNIE stwierdzające, że kreatyna podtruwa organizm, w sposób przeważający jej zalety przy wykorzystaniu w sporcie.
Jeżeli usłysze tysięczny raz, że to są Twoje doświadczenia wyniesione z lat treningów (swoją drogą, ilu lat? 20?), to dlaczego jeszcze nie ujrzeliśmy wyhodowanych na Twoich prawdach czempionów?
I miałem nie pisać, ale jak tysięczny raz widzę Twoje prawdy typu 'wydajemisię', to mi się ciśnienie podnosi, bo się potem ktoś nieobeznany naczyta i będzie żył wedle bzdur hipokryty.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bo treningi prowadze dopiero rok, zawodnicy dopiero sa po pierwszych mistrzostwach polski z wynikami świetnymi jak na czas ktory trenują (rok) , poczekaj jeszcze roczekJeżeli usłysze tysięczny raz, że to są Twoje doświadczenia wyniesione z lat treningów (swoją drogą, ilu lat? 20?), to dlaczego jeszcze nie ujrzeliśmy wyhodowanych na Twoich prawdach czempionów?
Napisano Ponad rok temu
Tak Marchew tą są moje poglądy, przepraszam ale nie obchodza mnie badania, które w większości uważam za naciągane, nierzetelne i "sponsorowane' przez producentów odzywek i koncerny farmaceutyczne.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pisałem do Ciebie poważnie i kulturalnie. Chociaż prawdę mówiąc nie spodziewałem się innej reakcji. Na prawdę szalenie dojrzale...
Czytałem sporo Twoich postów i wnoszę z tego jesteś osobą, której przysłowiowo się wydaję "że pozjadała wszystkie rozumy". Nie akceptujesz faktu, że istnieje wiele spraw o których nie masz bladego pojęcia. Nie przyznajesz się do błędu mimo, że jest on ewidentny. Nie potrafisz operować (np w tym przypadku) konkretnymi argumentami. Nie wiem dlaczego nie przyznajesz się do błędu, mimo, że jest on ewidentny. Brak odwagi czy ślepa megalomania?
Osobiście nie interesuje mnie czy dalej będziesz wierzył w słuszność swoich herezji. Nie chce jedynie by ktoś po przeczytaniu Twoim postów wyrobił sobie błędne pojęcie o suplementacji ponieważ NIE MASZ O NIEJ BLADEGO POJĘCIA. Tyle
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie jem mięsa, ale zdarza mi się zjeśc. tak w mięsie jest kreatyna, dawka dzienna maks 2 gram, jeżeli nie jem długo mięsa to zjadam czasem poł łyżeczki kreatyny żeby uzupełnić.
to na kiego sie sam podtruwasz i mowisz, ze to zle?...takie postepowanie sie jakos nazywa tylko zapomnaielm %-)
kreatyna wplywa pozytywnie na:
-sile
-szybkosc
-wytrzymalosc
-malo tego, ostatnio czytalem, ze wplywa pozytywnie na pamiec i funkcjonowanie mozgu
jest to chyba jeden z najbardzij zbadanych suplementow i nit jeszcze nie stwierdzil, ze w rozsadnych ilosciach szkodzi.
Napisano Ponad rok temu
a co ty wiesz o tym co ja wiem na ten temat. z takimi łbami nie dyskutuje (innym odpowiadam zazwyczaj normalnie), wyp..laj z tego tematu
kurde ile masz lat, 12??
Napisano Ponad rok temu
a co ty wiesz o tym co ja wiem na ten temat.
Wystarczy przeczytać Twoje posty.
z takimi łbami nie dyskutuje (innym odpowiadam zazwyczaj normalnie
Najprostsza metoda gdy brak argumentów, co?
Chociaż masz rację - jakakolwiek polemika z Tobą nie ma najmniejszego sensu. Bądź spokojny - już ją kończę.
wyp..laj z tego tematu
Bo co?
Na forum nie masz jakiejkolwiek władzy więc się nie ośmieszaj takim napinactwem. Jak moderator zechce to mnie stąd wyrzuci.
Napisano Ponad rok temu
P.S.
Może antybiotyki też są skuteczne tylko według firm farmaceutycznych?? A insulina nie obniża poziomu cukru ? A białka to wymysł szamanów?
Napisano Ponad rok temu
Z wytrzymałością różnie bywa, jeżeli stosuje sie monohydrat, jego nadmiar przeistacza się w kreatyninę, a jak powszechnie wiadomo, podniesiony poziom kreatyniny obniża wydolność. Na ten przykład, nawet nie suplementując się, bada się wysokość kreatyniny w moczu, gdyż jej nadmiar świadczy o przetrenowaniu. Marvin Eastman opowiadał mi, że kiedyś przed UFC badała go komisja i po stwierdzeniu zbyt wysokiego poziomu kreatyniny odebrali mu licencje na walki na rok - celem regeneracji organizmu.kreatyna wplywa pozytywnie na:
-sile
-szybkosc
-wytrzymalosc
-malo tego, ostatnio czytalem, ze wplywa pozytywnie na pamiec i funkcjonowanie mozgu
jest to chyba jeden z najbardzij zbadanych suplementow i nit jeszcze nie stwierdzil, ze w rozsadnych ilosciach szkodzi.
Jednak w pełni popieram, kreatyna jest jednym z najlepiej poznanych środków suplementacyjnych w sporcie, nie ma badań świadczących o jej szkodliwości a jej wpływ na wzrost siły i masy mięśniowej jest ponad wszelką wątpliwość udowodniony.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Suplementy firmy GNC
- Ponad rok temu
-
bol plecow
- Ponad rok temu
-
pomoc z planem
- Ponad rok temu