Tak sobie tłumacz.to prototyp vibramow!

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie ma czegos takiegociut za mocno wyciety.
po prostu nie ma tam miesni.i cyc jakos dziwnie wyglada.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
?? testosteron sprzyja zwrostowi miecha, a ruchanko zwieksza poziomy tescia/wysokie poziomy tescia zwiekszaja ruchanko.Panowie sobie nie wyobrazacie jakie miesnie moze czlowiek wyhodowac kiedy sobie powie zadnego ruchanka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i dlatego wygladaja jak cieplie kluchy, a indyjskie zapasy sa takie skuteczne i popularneChodzilo mi o to ze zapasnicy indyjscy maja zabronione picie alkoholu, jedzenie miecha i pukanie panienek
Napisano Ponad rok temu
Zastanawia mnie skąd czerpią potrzebne ilości białka do budowania mięśni. Z pełnowartościowego jedzą tylko jajka i piją mleko o ile się nie mylę.Chodzilo mi o to ze zapasnicy indyjscy maja zabronione picie alkoholu, jedzenie miecha i pukanie panienek
Napisano Ponad rok temu
no to raczej wystarczy.Zastanawia mnie skąd czerpią potrzebne ilości białka do budowania mięśni. Z pełnowartościowego jedzą tylko jajka i piją mleko o ile się nie mylę.Chodzilo mi o to ze zapasnicy indyjscy maja zabronione picie alkoholu, jedzenie miecha i pukanie panienek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
It is estimated that 75% of adults worldwide show some decrease in lactase activity during adulthood.[2] The frequency of decreased lactase activity ranges from as little as 5% in northern Europe, up to 71% for Sicily, to more than 90% in some African and Asian countries.Mleko? 90 pare proc. doroslych ludzi nie przyswaja mleka.
poczytaj troche o tym, poogladaj filmiki na youtube. pracuja nad tym, i to sporo. wiadomo, niektorzy beda wieksi, ale czwicza wszyscy.Tajemnica ich wygladu jest po pierwsze genetyka. Widac jakiej grubosci maja kosci, np. nadgrastka, to cechy wrodzone. Jestem gleboko przekonany, ze zaden z tych ludzi nie pracuje nad budowaniem masy. Po prostu ja ma.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
![]() Aktualne fotki Arnolda Schwarzeneggera |
Galerie zdjęć |
|
![]()
|
||
UFC 50 - wyniki i fotki |
MIXED-MA |