Wymarzona sylwetka - fotki
Napisano Ponad rok temu
ciekawe czy dłużej mu zajęło wykucie się do takiego stanu, czy zapuszczenie brody?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dieta o nazwie "3 tabletki metki to sposób dla twojej sylwetki".o kurwa ale kozacka sylwetka ciekawe jak wygladal jego plan i dieta
Napisano Ponad rok temu
normalnie az mnie zmotywowal zeby ruszyc tylek z fotela
moze lapy jak dla mnie troche za duze, zbyt muskularne, ale bary, kaptury, klata i motylek miodzio 8)
Napisano Ponad rok temu
juz przekroczone raczej granice estetyki.
ze 4 kg wiecej tluszczyku, troche mniej miesni, szczegolnie w gornych partiach tulowia, i bylo by w pytke
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kulturyscie zawsze staraja sie byc wascy w pasie, bo wtedy lepsze "V" z tylu jest (waski psa, szerokie plecy). mnie na tym akurat nie zalezy i staram sie robic na boczne/skosne sporo.
gosc wcale nie jest ani zbyt napakowany, ani wyciety. po drugie nie widac nog ani plecow. po trzecie za duze lapy? 8O wam to naprawde ciezko dogodzic..
koksy niekoniecznie, moze po prostu tak ma (widocznosc zyl jest w glownej mierze genetyczna), albo zrobil jakis carb load czy cos do zdjecia.
wiecej tluszczu i mniej miesni? balofy, did you grow a vagina? 8O
itosu, nie jestem pewien co masz na mysli przez "brzuch zjebany". moze ma po prostu taki miesien, ze nie widac podzialu, albo po prostu tak rozlozony tluszcz, ze mu na brzuchu ciagle zostal. ale zgadzam sie, moglby miec brzuch "mocniejszy".
Napisano Ponad rok temu
itosu, nie jestem pewien co masz na mysli przez "brzuch zjebany". moze ma po prostu taki miesien, ze nie widac podzialu, albo po prostu tak rozlozony tluszcz, ze mu na brzuchu ciagle zostal. ale zgadzam sie, moglby miec brzuch "mocniejszy".
tak napisalem w kontekscie tematu (mowimy o ideale). pewnie gosc ma taka budowe i koniec. ja tez mam brzuch zjebany mimo ze robie ABSa juz prawie 2 lata regularnie i jestem na 9 levelu.
zjebany chodzilo mi o to ze wklesly jakis taki. chyba ze gosc wciagnal brzuch. PT pisal ze mozny brzuch nie jest wciety.
a takie lujskie lapy jak on ma moglbym miec
BTW. ciekawe jak u goscia z nogami i plecami bo to podstawa mocnego faceta.
Napisano Ponad rok temu
no chyba nie.To tylko takie złudzenie, bo napiął mięśnie.
przy carb load to by go zalalo i gowno by bylo w porownaniu do tego jak jest na zdjeciu wysuszony, widac.
takie mocne wyciecie jest niezdrowe i dla mnie nieestetyczne, temu wiecej tluszczu
. A szerokie barki moze do ogladania i fajne, ale generalnie taka sylwetka w chuj niepraktycznaja mam problemy z kupnem ciuchow czasami, on to chyba u krawca zamawia kazda jedna koszule . Inna sprawa ze jestem zwolennikiem takich bardziej 'fighterskich' sylwetek. Wiadomix ze sie i wsrod nich trafiaja atcy co podobnie do niego wygladaja, ale wole ludzi ktorzy naturalnie maja zbudowana mase i tylko tyle ile im ptrzeba.
brzuch ma przyzwoity, pewnie genetyka ze sie gora tak jakos rozmywa, a ze dolu nie widac to norma.
A komentowanie ze plecow i nog nie widac jest bez sensu, przeciez to oczywiste ze nie widac wiec nie dyskutujemy o tym nawet.
Napisano Ponad rok temu
ps. przypomniała mi się fota Stallone, on własnie tak wygląda. Tylko, że Stallone tak wygląda w wieku 60 lat, to jak ten kolo będzie wyglądać w wieku 60 lat?
Napisano Ponad rok temu
popatrz, to tak, jak sally :wink:ale wole ludzi ktorzy naturalnie maja zbudowana mase i tylko tyle ile im potrzeba.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
albo tak:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]