Kontrowersyjne pytanie spalacze a kokaina
Napisano Ponad rok temu
Jako,ze to moj pierwszy psot chcialbm serdecznie wszystkich powitac
Mam zdziebko jak mi sie wydaje kontrowersyjne pytanie,ktore nijak sie ma do stylu zycia wiekszosci odwiedzajacych to forum aczkolwiek bylbym wdzieczny za wyjasniajaca odpowiedz.Z gory dziekuje,za posty,w stylu narkotyki szkoda,sa zakazane,etc.
To juz wiem a moje pytanie ma wymiar teoretyczno-badawczy a nie stosowanie w praktyce.
Porzucilem jakis czas temu imprezowy tryb zycia i wzialem sie za siebie,obecnie jestem na etapie cwiczen ogolnosprawnosciowych,ktore maja mnie przygotowac do
chodzenia na silke (naprawde bylem detka),tzn biegam,plywam,pompki,brzuszki przysiady,etc skupiajac sie narazie bardziej na zrzuceniu brzucha i poprawieniu wydajnosci organizmu niz nabieraniu masy miesniowej.Generalnie stosuje taktyke malych kroczkow.
Dieta -ketoza -max 2000 kalorii dziennie + Animal Cuts+Animal Pak.
Przydlogi wstep byl w celu wprowadzenia w moja sytuacje,teraz do sedna:
Jakie efekty przy takiej diecie (zwlaszcza chodzi mi o spalacze) i raczej siedzacym trybie zycia (45 minut treningu dziennie) mialaby na moj organizm kokaina??Wiem jakie na glowe:) ale chodzi mi tu o kwestie zwiazane z sercem,cisnieniem,etc oraz na gospodarke organizmu i ewentualnymi jej zaburzeniami spowodowanymi zazyciem.Zaznaczam,ze nie pije teraz zadnego alkoholu,nie biore lekow zadnych,mam moze czasem leciutkie nadcisnienie (rzadko bardzo) i generalnie zazywajac wyzej wymieniony spalacz nie mam juz takich reakcji jak na poczatku przyjmowania,organzim sie przystosowowal.Mam 180/80 i normalna budowe ciala + duzy brzuch.
Jak juz pisalem pytanie jest teoretyczne,nie zamierzam po zadne narkotyki siegac.
Dziekuje za odpowiedz.
Pozdrawiam
Kris
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To się zastanów czy narkotyki czy normalny zdrowy i sportowy tryb życia heh
Napisalem przeciez,ze wiem o szkodliwosci,zdaje tez sobie sprawe,ze wiekszosc osob na tym forum prowadzi zdrowy tryb zycia i od swinstwa ucieka.Ja szukam konkretnej odpowiedzi na pytanie co by bylo gdyby,a nie propaguje niszczenia organizmu.Arnold popalal trawke,Pudzian tez,wszystko jest dla ludzi MADRYCH,ktorzy maja kontrole.Koka to gorsze swinstwo dlatego chcialbym sie dowiedziec jakie efekty uboczne moga byc przys tosowaniu z suplementami.Jak czytam,ze dwudziestoparolatek wykitowal na zawal {*} tosie dwadziescia razy zastanowie zanim mi cokolwiek do lba przyjdzie.Dlatego chcialbym poszerzyc wiedze na ten temat.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Odpowiedź jest prosta, bierzesz suplementy i chcesz coś osiągnąć to po co w tym czasie masz ćpać?? To jest nawet nie logiczne.
Samo branie narkotyków jest chujowe dla zdrowia a co do brania narkotyków i suplementów to raczej nie słyszałem żeby ktoś od kretyny wykitował i zdaję mi się że to nie ma jakiegoś większego wpływu na zdrowie bo suplementy raczej go nie niszczą w przeciwieństwie do tego świństwa.
Napisano Ponad rok temu
akurat marycha to samo zdrowie...wiadomo ze w kulturystyce nie ma zastoowania ale ogolnie raz na jakis czas nie zaszkodzi ;pNie ma co porównywać koki do marychy.A Arnold z tego co wiem palił tylko po zawodach ?
Odpowiedź jest prosta, bierzesz suplementy i chcesz coś osiągnąć to po co w tym czasie masz ćpać?? To jest nawet nie logiczne.
Samo branie narkotyków jest chujowe dla zdrowia a co do brania narkotyków i suplementów to raczej nie słyszałem żeby ktoś od kretyny wykitował i zdaję mi się że to nie ma jakiegoś większego wpływu na zdrowie bo suplementy raczej go nie niszczą w przeciwieństwie do tego świństwa.
pomogłem? daj "+" nie bądz pipa ;]
Napisano Ponad rok temu
akurat marycha to samo zdrowie...
Z tym bym też się nie zgodził do końca, ale raz na jakiś czas na pewno nie zaszkodzi.W tych wszystkich dzisiejszych skunach to raczej dużo zdrowia nie znajdziesz hehe.
Napisano Ponad rok temu
mi chodzi o takie prosto z krzaka,nie jakis szajs co potem ziolo korbi bardziej niz lsd ;dZ tym bym też się nie zgodził do końca, ale raz na jakiś czas na pewno nie zaszkodzi.W tych wszystkich dzisiejszych skunach to raczej dużo zdrowia nie znajdziesz hehe.
Napisano Ponad rok temu
mi chodzi o takie prosto z krzaka,nie jakis szajs co potem ziolo korbi bardziej niz lsd ;d
Ta weź znajdź teraz nature Za czasów Boba to było możliwe
Napisano Ponad rok temu
np w czechach masz cale,nie zmielone ;]Ta weź znajdź teraz nature Za czasów Boba to było możliwe
Napisano Ponad rok temu