Znieczulica
Napisano Ponad rok temu
ot wpadłem na cos takiego jeszcze
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
tak więc świata nie zmienimy co nie znaczy że mamy stać z BOKU ! – my szumnie nazywający siebie mężczyznami .....
Cizzia
Napisano Ponad rok temu
Ja pare lat temu na osiedlu gralem w noge z kumplami, nieopodal szedl gosc najebany z zona i uderzyl ja w twarz, zobaczylo to kilku chlopakow ktorzy przechodzili obok- przewrocili mezusia (mial z 25 lat), kopneli kilka razy... a zona go bronila. Sick.
Napisano Ponad rok temu
Nie każdy musi udawać Chucka Norrisa, bo można też zadzwonić na policję czy staż miejską. To chyba nie kosztuję wiele odwagi?
nie drażnij mnie nawet! w jakim kraju ty żyjesz??zanim by to ktoś zgłosił i przyjechalaby policja tudzież straż to by tą dziewczyne zdążyli ze 2 razy zgwałcic
Napisano Ponad rok temu
Ty stary popraw ten cytat b ja nic takiego nie pisałem. A tak to wygląda
A nawiązując do tego co zacytowałeś to masz rację ale zawsze to jakaś reakcja.
Może akurat jakimś cudem jeden z patroli straży byłby w pobliżu? Różnie bywa.
Napisano Ponad rok temu
nie drażnij mnie nawet! w jakim kraju ty żyjesz??zanim by to ktoś zgłosił i przyjechalaby policja tudzież straż to by tą dziewczyne zdążyli ze 2 razy zgwałcic
Zajebiście, czyli lepiej nic nie robić. Może z domu nie wychodź bo zanim przyjedzie policja napewno jakiś gówniarz 5x cie zakosuje.
Napisano Ponad rok temu
pisałem że nie ma co liczyc na policje i straż ... jak widze sytuacje typu 2 gości leje dziadka to mnie krew zalewa i zawsze sie staram mieszać w takie historyjki..nawet gdybym miał oberwac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bo ci zwieracze puszczą z wrażenia Chyba, że uważasz, że zakrzyczysz mnie czy kogokolwiek niewyparzoną gębą
pisanie na temat: tego i tobie życzę
Napisano Ponad rok temu
22 wieczorem, Centrum miasta, na tylach budynku facet przyciska kobiete do sciany - ona krzyczy pomocy. Zlapalem goscia za chabety, pizgnolem o metalowy smietnik i .... dostalem w tyl glowy parasolka. Niedawna ofiara zaczela mnie okladac, drac sie w nieboglosy, ze atakuje jej meza. Dlugo uciekalem - bo patrol policji akurat sie znalazl w okolicy ... od tego momentu ... nie wtracam sie w przepychanki par.
Co najwyzej zadzwonie po patrol.
Pozdrawiam
WhD
Napisano Ponad rok temu
Cizzia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wystarczy podejsc na odleglosc np. 5 metrow i zapytac odpowiednio stanowczym glosem: Np. "Czy potrzebuje pani pomocy?"
Jestem przekonany, ze w takiej sytuacji w najgorszym wypadku uslyszymy:"Spier...."
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ZASADY OBRONY KONIECZNEJ WEDŁUG SĄDU NAJWYŻSZEGO
- Ponad rok temu
-
Ej! Stój, jak do ciebie mówię!
- Ponad rok temu
-
PKP a bezpieczenstwo
- Ponad rok temu
-
70-letni bohater
- Ponad rok temu
-
Poziom moralny ćwiczących -pytanie do prowadzących zajęcia
- Ponad rok temu
-
Tonfa/Teleskopowa
- Ponad rok temu
-
Co się bujasz, na co sie gapisz, chcesz w ryja.
- Ponad rok temu
-
Problem
- Ponad rok temu
-
Michalczewski w Sopocie...:)
- Ponad rok temu
-
Street MMA
- Ponad rok temu