Znieczulica
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
teraz siedze w Londynie i jest to samo - moja siostre napadl czarny nastolatek w autobusie, chcial wyrwac torebke, szarpal sie z nia, na koniec ja kopnal w noge i uciekl - nikt jej nie pomogl, nikt nie zareagowal.. jej kolezanka miala tak samo - autobus, grupka zaczepiajacych ja murzynow, nikt nic nie zrobil, nawet jak jej gebe obijali plaskaczami..
problemem jest to ze zyje sie nam za wygodnie i za dobrze, a jak wiadomo im wiecej mamy tym wiecej boimy sie stracic.. lepiej odwrocic glowe i uciec do swojego strzezonego mieszkania z wielka plazma na scianie niz ryzykowac pobiciem czy smiercia - "w imie czego - przypadkowego przechodnia"? do tego wszechobecne kastrowanie spoleczenstwa przez panstwo zakazami i "ulatwieniami" ze strata wolnosci - bo w koncu wykastrowane spoleczenstwo latwiej kontrolowac, ale takie spoleczenstwo traci umiejetnosc zycia bez pomocy innych, wiec staje sie kalekie.. szkoda ze dla wygody wiekszosc osob woli jednak oddac duzo ze swej swobody, aby tylko miec miraz bezpieczenstwa i spokoju..
Napisano Ponad rok temu
Jednak patrząc na to w sposób prawidłowy - reakcja jest potrzebna, bo w pewnym sposób hamuje napastnika, któremu może przemknąć przez głowę, to że może mu sie nie udać.
żyjemy w takich a nie innych czasach i trzeba się dostosować. smutne ale prawdziwe.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Typa okładało dwóch kolesi, "ratujący" był sam, i niewiele myśląc wrzasnął "chłopaki, pały idą!".
No i napastnicy rzucili mu "dzięki, stary" i dali nogę.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ZASADY OBRONY KONIECZNEJ WEDŁUG SĄDU NAJWYŻSZEGO
- Ponad rok temu
-
Ej! Stój, jak do ciebie mówię!
- Ponad rok temu
-
PKP a bezpieczenstwo
- Ponad rok temu
-
70-letni bohater
- Ponad rok temu
-
Poziom moralny ćwiczących -pytanie do prowadzących zajęcia
- Ponad rok temu
-
Tonfa/Teleskopowa
- Ponad rok temu
-
Co się bujasz, na co sie gapisz, chcesz w ryja.
- Ponad rok temu
-
Problem
- Ponad rok temu
-
Michalczewski w Sopocie...:)
- Ponad rok temu
-
Street MMA
- Ponad rok temu